«Δεν θέλω να ξανασχοληθώ...» - Τα σχόλια της Φλορίντα Πετρουτσέλι για Σπυροπούλου στο Mega Καλημέρα

«Το άκουσα και λέω κάτι θα σημαίνει λογικά»

Ιωάννα Βουτσή
Youweekly Editor
«Δεν θέλω να ξανασχοληθώ...» - Τα σχόλια της Φλορίντα Πετρουτσέλι για Σπυροπούλου στο Mega Καλημέρα

Στις νέες δηλώσεις της Κωνσταντίνας Σπυροπούλου στην εκπομπή Γεια σου στον ΣΚΑΙ θέλησε να απαντήσει η Φλορίντα Πετρουτσέλι το πρωί της Δευτέρας 16/10, στην εκπομπή Mega καλημέρα, τονίζοντας ωστόσο ότι δεν θα ήθελε να δώσει μεγαλύτερη έκταση.

Η παρουσιάστρια απάντησε για την τηλεοπτική της επιστροφή όσο και για τα σχόλια που έγιναν μετά την συνέντευξη της στο The 2night show σχετικά με την συμπεριφορά της στον ALPHA. Στη συνέχεια αναφέρθηκε και στις δηλώσεις της Φλορίντας Πετρουτσέλι για την συνέντευξη της στο The 2night show.

«Είμαι ένας αυθόρμητος άνθρωπος. Ό,τι αισθάνομαι το λέω. Από εκεί και πέρα δεν έκανα καμία κ@λ@τούμπα, δεν ξέρω τι έχει ειπωθεί και τι δεν έχει ειπωθεί, καλό είναι να βλέπουμε τα πράγματα και καλό είναι να τιμάμε τις συνεργασίες σε αυτή τη ζωή. Ουδείς αχαριστότερος του ευεργετηθέντος. Με έχει κουράσει που η συζήτηση γυρνάει στονALPHAτότε, δεν έγινε και τίποτα στην τελική. Πολύς λόγος για το τίποτα. Δεν μου συμπεριφέρθηκαν τα media άσχημα» είχε δηλώσει η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου.

Τι σχολίασε η Φλορίντα Πετρουτσέλι στον αέρα της εκπομπής Mega Καλημέρα

Στη σημερινή εκπομπή του Mega η Φλορίντα Πετρουτσέλι απάντησε εκ νέου λέγοντας: «Παράγματι με ρώτησαν πάρα πολλοί άνθρωποι για αυτό που συνέβη, εγώ να σου πω την αλήθεια δεν ήξερα τι σημαίνει. Το άκουσα και λέω κάτι θα σημαίνει λογικά. Δεν μπήκα στην διαδικασία να ψαχτώ. Όταν κάτι το συζητάς πάρα πολύ, τότε μετά χάνει και το νόημά. Εγώ είχα πει και την προηγούμενη φορά ότι δεν θέλω να συνεχίσω αυτή την κουβέντα. Είναι μια πανέμορφη κοπέλα και πολύ γλυκιά. Από εκεί και πέρα δεν θέλω να ξανασχοληθώ»

Δείτε εδώ τι είπε: