«Kαλό θα ήταν όταν πηγαίνει κάπου καλεσμένη να μη...» - Η αποκάλυψη της Φλορίντας Πετρουτσέλι για τη συνεργασία με την Σπυροπούλου

«Υπάρχει όμως κάτι που λέγεται χαρακτήρας και παιδεία...»

Στέλλα Μούτσιου
Youweekly Editor
«Kαλό θα ήταν όταν πηγαίνει κάπου καλεσμένη να μη...» - Η αποκάλυψη της Φλορίντας Πετρουτσέλι για τη συνεργασία με την Σπυροπούλου

Η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου βρέθηκε ως καλεσμένη στην εκπομπή του ANT1, The 2night Show, το βράδυ της Δευτέρας 2/10, και μίλησε αναλυτικά για τον γάμο και την γέννηση του παιδιού της, αλλά και για το παρελθόν της, ανοίγοντας ξανά την κουβέντα για την περίοδο που εργαζόταν ως παρουσιάστρια, προσπαθώντας να δώσει εξηγήσεις για τα λάθη που έγιναν (δείτε εδώ αναλυτικά).

Το πρωί της Τρίτης 3/10, λοιπόν, τα λόγια της προβλήθηκαν στην εκπομπή Mega Καλημέρα και η Φλορίντα Πετρουτσέλι, με την οποία είχαν συνεργαστεί τότε, θέλησε να κάνει μερικά σχόλια και αποκαλύψεις, συμβουλεύοντας την ίδια να σταματήσει να μιλά για το θέμα αυτό.

Η αποκάλυψη της Φλορίντας Πετρουτσέλι για την Κωνσταντίνα Σπυροπούλου

«Θέλω να πω κάτι, επειδή έτυχε και έχω συνεργαστεί με την Κωνσταντίνα. Ακούστε να δείτε. Η Κωνσταντίνα είχε πάει στην "Ελένη" και είχε ζητήσει συγγνώμη και είχε πει ότι ντρέπεται κάποιες φορές όταν συναντά παλιούς της συνεργάτες. Έπεσαν όλοι να την φάνε όμως. Ουσιαστικά πήγε να το κάνει για καλό και της βγήκε αρνητικό. Τώρα πάει να κάνει μία κολοτούμπα και να υποστηρίξει όλα αυτά που έκανε λέγοντας ότι είναι λάθη που της χρεώθηκαν, αλλά δεν είναι και έτσι ακριβώς. Αυτό που λέει ότι δεν υπάρχει εγχειρίδιο, πράγματι δεν υπάρχει όταν ξεκινάς οποιαδήποτε δουλειά. Υπάρχει όμως κάτι που λέγεται χαρακτήρας και παιδεία και πώς συμπεριφέρεσαι όταν πας να συνεργαστείς με ανθρώπους που είναι δίπλα σου.

Η Κωνσταντίνα έκανε κάποια λάθη στο παρελθόν, ήμουν και μάρτυρας. Tώρα θες λόγω ηλικίας; Τέλος πάντων. Ό,τι και να είναι, εγώ συμβουλευτικά το λέω, το εννοώ γιατί είναι και μανούλα και πλέον έχει πάει σε μία άλλη φάση, καλό θα ήταν όταν πηγαίνει κάπου καλεσμένη να μη την ανοίγει αυτή την κουβέντα ξανά, γιατί κάθε φορά της γυρίζει μπούμερανγκ. Μπορεί να είναι πολύ καλύτερος άνθρωπος από ότι ήταν τότε. Είχε περάσει πολύ δύσκολα όταν είχε βγει στην "Ελένη", επειδή το πήραν όλες οι εκπομπές και ο καθένας έλεγε και κάτι παραπάνω, αλλά δεν πέρασαν καλά και εκείνοι που συνεργάστηκαν μαζί της εκείνα τα χρόνια», είπε χαρακτηριστικά (δείτε εδώ τη συνέντευξη για την οποία μιλάει).