«Θα μαλλιοτραβηχτούμε με τον Τάιλερ...» - Η αποκάλυψη του Σταμάτη Γαρδέλη για την ενασχόληση του με την πολιτική

Τι ανέφερε για τον Τάσο Ξιαρχό

Ιωάννα Βουτσή
Youweekly Editor
«Θα μαλλιοτραβηχτούμε με τον Τάιλερ...» - Η αποκάλυψη του Σταμάτη Γαρδέλη για την ενασχόληση του με την πολιτική

Για το αν υπάρχει ενδεχόμενο να ασχοληθεί με την πολιτική αναφέρθηκε ο Σταμάτης Γαρδέλης σε δηλώσεις του στην κάμερα της εκπομπής Mega Καλημέρα το πρωί της Δευτέρας 16/10. Ο ηθοποίος μόλις έχει επιστρέψει από το ριάλιτι επιβίωσης I'm a celebrity get me out of here, και παρά το μικρό χρονικό διάστημα παραμονής του στο παιχνίδι, έδωσε αρκετές λαβές για σχόλια, όπως το περίφημο παραλίγο, φιλί με την Τάσο Ξιαρχό και την κόντρα μεταξύ τους.

Η απάντηση του Σταμάτη Γαρδέλη για την ενασχόληση του με την πολιτική

«Εξακολουθώ να είμαι στη ζούγκλα της Αθήνας. Δεν έχω συνέλθει ακόμα, έχω τον Ατλαντικό πάνω μου. Δεν θα πω τι έγινε με τον Ξιαρχό.» είπε αρχικά.

Δείτε επίσης: I'm a Celebrity Get me out of here trailer 18/10: Η είσοδος του Τρύφωνα με το σκυλί του - Τα ουρλιαχτά των παικτών στη νέα δοκιμασία

Σχετικά με το γιατί δεν θέλει να ασχοληθεί με την πολιτική ο ηθοποιός απάντησε:«Έχω σκεφτεί την πολιτική αλλά θέλω να έχω καθαρή κι ελεύθερη γνώμη. Θα μπορούσα να είμαι ένας image maker για κάποιους πολιτικούς. Δεν θα γινόμουν image maker του Κασσελάκη γιατί θα μαλλιοτραβηχτούμε με τον Τάιλερ». ανέφερε ο ηθοποίος.

Δείτε εδώ τις δηλώσεις του:

Οι δηλώσεις του Γαρδέλη μετά την αποχώρηση του από το I'm a celebrity get me out of here

«Είμαι πολύ κουρασμένος και πολύ ενθουσιασμένος. Είμαι καλά που έκανα αυτό το ταξίδι. Ήρθα κοντά με τον Νίκο Αναδιώτη, έπαιζα με τον Τάσο Ξιαρχό, τον έλεγα Αλκιβιάδη και Καλικάντζαρο», ανέφερε αριχκά ο Σταμάτης Γαρδέλης.

Σχετικά με τη σχέση του με τον Τάσο, απάντησε: «Πάντα υπήρχε μία περιπαιχτική διάθεση σε όλη μας τη σχέση με τον Τάσο Ξιαρχό. Τα λέγαμε πολύ οι δυο μας και γελάγαμε. Δεν έχω τίποτα να μοιράσω με το παιδί. Ο Τάσος είναι ένας εξαιρετικός, προικισμένος που του αρέσει να προκαλεί πάρα πολύ. Του αρέσει να είναι αιρετικός».

Όσον αφορά την ατάκα του για τον Στέφανο Κασσελάκη και τον σύντροφό του, Tyler, ξεκαθάρισε: «Ομοφοβικό δεν ήταν αυτό που είπα. Ομοφοβικό είναι όταν ακούγεται οι λέξεις Κασσελάκης και Τάιλερ να σε πηγαίνει αμέσως στον σεξουαλικό του προσανατολισμό. Ο Στέφανος Κασσελάκης είναι ένας πολιτικός άνδρας».

Για το φιλί που έδειξε η κάμερα μεταξύ του και τον Τάσο Ξιάρχο, σχολίασε: «Όχι, εκείνος φώναξε: “παιδιά, πάει να με φιλήσει”. Σιγά τώρα… Δεν τον φίλησα, τον πλησίασα πολύ κοντά».

«Στο παιχνίδι γίνεται μονομαχία επειδή παίζουν πολλά λεφτά, εγώ δεν πήγα μόνο για τα χρήματα. Θα ήθελα πολύ να δω τον Σαμαρά και να είναι η έκπληξη του παιχνιδιού», συμπλήρωσε μεταξύ άλλων.