«Τι πρόσωπο είναι αυτό, αλλά είσαι λίγο τσουπωτούλα» - Σάστισαν οι συνεργάτες της Μπάρκα από το ''Πάμε Δανάη'' για τα σχόλια που δέχεται

Έτσι αντιδράει η ίδια η παρουσιάστρια

Ελένη Μήτση
Youweekly Editor
«Τι πρόσωπο είναι αυτό, αλλά είσαι λίγο τσουπωτούλα» - Σάστισαν οι συνεργάτες της Μπάρκα από το ''Πάμε Δανάη'' για τα σχόλια που δέχεται

Η Δανάη Μπάρκα είπε μια διαφορετική καλημέρα την Δευτέρα (16/10) στο τηλεοπτικό κοινό του Πάμε Δανάη με την παρουσιάστρια να βρίσκεται στην εκπομπή, ωστόσο από το σπίτι της μέσα από ζωντανή σύνδεση (δείτε εδώ το λόγο).

Στη συνέχεια και ανάμεσα στα θέματα, που είχαν προετοιμαστεί για την ροή της εκπομπής αναφέρθηκε ένα ακόμη θέμα εστιασμένο στο bodyshaming και στα κακόβουλα σχόλια, που μπορεί να δεχτεί κανείς για το βάρος του.

Από τη μεριά της η Δανάη Μπάρκα πήρε το λόγο και αποκάλυψε ζωντανά στον αέρα άλλο ένα περιστατικό, που έχει βιώσει με άτομο να σχολιάζει το πρόσωπό και τα κιλά της με υπερβολικά άκομψο τρόπο.

Τα άκομψα σχόλια που δέχεται η Δαναή Μπάρκα

«Παιδιά, αν έπαιρνα ένα ευρώ κάθε φορά που άκουγα αυτή τη φράση, θα ήμουν δισεκατομμυριούχος. Γιατί σας κάνει εντύπωση; Πάρα πολλοί άνθρωποι, μου το έχουν σχολιάσει στο παρελθόν αυτό: «Τι πρόσωπο είναι αυτό, τι μάτια...αλλά είσαι λίγο τσουπωτούλα». Άσε το πόσες φορές έχω ακούσει ότι το κοντινό μου είναι πολύ ωραίο», είπε η Δανάη Μπάρκα.

«Βρήκα ένα μήνυμα που ξεκινάει "Μαύρος ψόφος"»,

Η Δανάη Μπάρκα , σχολίασε τόσο την στάση του, όσο και τις νέες υβριστικές δηλώσεις που έκανε κατά του προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ για τις σεξουαλικές προτιμήσεις του και την επιθυμία να κάνει οικογένεια με τον σύζυγό του.

«Φυσικά και μπορεί να έχει φτιάξει την πόλη και φυσικά και μπορεί να έχει ομορφύνει την πόλη. Είναι άλλο αυτό και άλλο το ανθρώπινο κομμάτι. Και είναι η ερώτηση που σου μπαίνει στο μυαλό "διαχωρίζεις τον άνθρωπο και την στάση του από το έργο του"», είπε.

Για να συνεχίσει σε άλλο σημείο: «Επαναλαμβάνω διαχωρίζω το έργο, γιατί καμιά φορά ο άνθρωπος υπερτερεί του έργου. Όταν εμένα λοιπόν μου έρχονται μηνύματα από ανθρώπους που ζουν στο Βόλο που μου λένε ότι έχει φτιάξει την πόλη, τι να τους πω εγώ; Ότι έχουν άδικο γιατί οι δηλώσεις του είναι κακές; Για αυτό διαχωρίζω».