Νίκος Μακρόπουλος: «Όταν πήγαινα το γιο μου το πρωί στο σχολείο...» - Η αποκαλυπτική του εξομολόγηση για τη σχέση του με το παιδί του

«Γυρνούσα από τη δουλειά και πολλές φορές δεν...»

Γιώτα Πεπαρίδη
Youweekly Editor
NDP
NDP

Ο γνωστός και αγαπημένος λαϊκός τραγουδιστής, Νίκος Μακρόπουλος, βρέθηκε καλεσμένος, το Σάββατο 14 Οκτωβρίου, στην εκπομπή "Μπαμπά- δες", η οποία προβάλλεται από τη συχνότητα του τηλεοπτικού σταθμού της ΕΡΤ1 και την παρουσιάζει ο Τάσος Ιορδανίδης. Μίλησε για την αρχή της καριέρας του και εξομολογήθηκε άγνωστες πτυχές από τη σχέση του με το γιο του.

Τι είπε ο Νίκος Μακρόπουλος για τη σχέση του με το γιο του

«Στα 18 μου ήρθα στην Αθήνα να σπουδάσω ΤΕΦΑΑ, έχω τελειώσει τη σχολή. Είμαι στα χαρτιά γυμναστής, αλλά δεν το άσκησα ποτέ», είπε ο αγαπημένος καλλιτέχνης για το ξεκίνημα της καριέρας του. Ο γνωστός τραγουδιστής ανέφερε, πως έγινε πατέρας στην ηλικία των 28 και τότε ήταν μία εποχή, που είχα σταματήσει το τραγούδι, και μετά από κάποια χρόνια, όταν ο γιος του έγινε 2- 3 επέστρεψε στη μουσική σκηνή.

Δείτε επίσης: Την αποκάλυψη για την προσωπική του ζωή

Αν και μεγάλωσε στη Θεσσαλονίκη, και τώρα μένει στην Αθήνα, διατηρεί επαφές με τη συμπρωτεύουσα. Έχει δύο αδέρφια και έζησε σε μία πολύ αγαπημένη οικογένεια. Ο γιος του σήμερα είναι αρχιτέκτονας, και όπως σχολίασε ο ίδιος «φορτώνει γνώσεις και μαζεύει εμπειρίες για τη ζωή του αργότερα».

«Όταν ήταν μικρός ο γιος μου αντιμετώπιζε δύσκολα, το ότι ήμουν αναγνωρίσιμος. Με έβαζε όταν τον πήγαινα στο σχολείο να τον αφήνω ένα τετράγωνο πιο πριν, για να μην τον δουν να βγαίνει από το αυτοκίνητο και μάθουν ποιος είναι ο πατέρας του», επισήμανε.

«Γυρνούσα από τη δουλειά και πολλές φορές δεν κοιμόμουν για να τον πάω στο σχολείο», πρόσθεσε. «Δεν ξέρεις ποτέ, αν είσαι κοντά ή μακριά, αυτό μόνο το παιδί το ξέρει. Έκανα την προσπάθειά μου, προσπαθούσα να είμαι εκεί όσο περισσότερο μπορούσα. Δούλευα κάποτε στη Θεσσαλονίκη κι αυτός μεγάλωνε εδώ. Είχα μόνο Τετάρτη ρεπό, γιατί δούλευα 6 μέρες από τις 7 και ερχόμουν στην Αθήνα από τη Θεσσαλονίκη μόνο για να τον δω. Εκεί δεν ξέρω πόσο κοντά είσαι σε ένα παιδί»

Δείτε παρακάτω το απόσπασμα της εκπομπής: