«Μπορεί στα 30 αυτά χρόνια που κάνω τηλεόραση να μην ήμουν πάντα άγγελος...» - Τι αποκάλυψε η Ναταλία Γερμανού για παλιότερες συμπεριφορές της

«Μπορεί να υπήρξα κι εγώ κάποιες φορές μη διαχειρίσιμη»

Ιωάννα Βουτσή
Youweekly Editor
«Μπορεί στα 30 αυτά χρόνια που κάνω τηλεόραση να μην ήμουν πάντα άγγελος...» - Τι αποκάλυψε η Ναταλία Γερμανού για παλιότερες συμπεριφορές της

Για την εκπομπή της Καλύτερα δεν Γίνεται που συνεχίζει για 6η σεζόν, τον ανταγωνισμό στη μεσημεριανή ζώνη, αλλά και για το αν και εκείνη υπήρξε "κακό παιδί" της ελληνικής τηλεόρασης, μίλησε η Ναταλία Γερμανού στην εκπομπή I Love ΣουΚού στον ΑΝΤ1.

Η αποκάλυψη της Ναταλίας Γερμανού για τις κακοποιητικές συμπεριφορές

«Τον ανταγωνισμό τον εκτιμώ, τον τιμώ και τον παρακολουθώ. Στην προκειμένη περίπτωση είναι συναγωνισμός, το έχω πει πολλές φορές και ίσως ακούγεται κλισέ αλλά δεν είναι. Με τον Κώστα Τσουρό έχουμε περάσει υπέροχα ως συνεργάτες και συνεχίζουμε σαν φίλοι. Δεν χαλάνε οι φιλίες για τις ζώνες», ανέφερε η Ναταλία Γερμανού.

Σχετικά με Secret Song που θα παρουσιάσει απάντησε: «Δεν έχει υπάρξει αντίστοιχο show στην Ελλάδα. Όταν πρωτοείδα το αρχικό format όπως το παρουσιάζει στη Γαλλία ο Νίκος Αλιάγας, το ζήλεψα και είπα να το δοκιμάσω», απαντά η παρουσιάστρια για το Secret Song, που έρχεται το επόμενο διάστημα στον Alpha.»

Δείτε επίσης: «Η επωδός εδώ η μόνιμη είναι, ότι..» - Έξαλλη η παρουσιάστρια με το δήμαρχο Βόλου

«Το σκέφτηκα να βάλω μία άνω τελεία στην εκπομπή αλλά αυτή η παρέα είναι σαν μαγνήτης και πάντα καταλήγω να λέω: άντε άλλη μία χρονιά. Δεν έχετε άδικο όμως, κάποια στιγμή πρέπει να φεύγεις πριν νιώσεις τη βαρεμάρα του κόσμου και σου πουν φτάνει πια πήγαινε σπίτι σου», παραδέχτηκε.

«Πιθανόν έχω υπάρξει κι εγώ κατά καιρούς παλιόπαιδο, μπορεί στα 30 αυτά χρόνια που κάνω τηλεόραση να μην ήμουν πάντα άγγελος. Μπορεί να υπήρξα κι εγώ κάποιες φορές μη διαχειρίσιμη αλλά κακό παιδί δεν υπήρξα ποτέ», καταλήγει η Ναταλία Γερμανού.
Δείτε εδώ το βίντεο:

Η Ναταλία Γερμανού είναι στα καλύτερά της

H επιστροφή της Ναταλίας Γερμανού στην TV έγινε με το... δεξί και... “Καλύτερα δεν γίνεται”, τίτλος που αφορά στην εκπομπή της στον Alpha τα Σαββατοκύριακα αλλά (πρωτίστως) στη δική της φουλ ανανεωμένη εμφάνιση, με κορμί που θα ζήλευε 30άρα και wow στυλ που θα... εντυπωσίαζε και τον πιο αυστηρό... κριτή της μόδας! Η Ναταλία Γερμανού ξεκίνησε τη νέα σεζόν με το ίδιο (κι απαράλλαχτο) κοριτσίστικο μπρίο που τη χαρακτηρίζει εδώ και 6 χρόνια που βρίσκεται στο τιμόνι της εκπομπής, ενώ το ακαταμάχητο στυλ της δεν πέρασε απαρατήρητο, αποδεικνύοντας τη ρήση της Κοκό Σανέλ: “Μπορεί κανένας να μην είναι νέος μετά τα σαράντα, αλλά μπορεί να είναι ακαταμάχητος σε όλες τις ηλικίες”. Όσο για τη σιλουέτα της; Το fit & diet πρόγραμμά της... πιάνει τόπο, οπότε δεν έχεις παρά να μάθεις... τι και πώς το κάνει!

Βάζει στόχους στη ζωή της και τους πετυχαίνει, επαγγελματικά και προσωπικά. Με βασικό της μέλημα την καλή υγεία του οργανισμού της, αποφεύγει τις στερητικές δίαιτες, ακολουθώντας ένα πρόγραμμα διατροφής που τη βοηθά να παραμένει fit, προσλαμβάνοντας πρωτεϊνες και βιταμίνες, χωρίς, ωστόσο, να πεινάει. Με δεδομένο ότι αντιμετωπίζει ένα θέμα με τον θυρεοειδή της, η ζυγαριά... δυσκολεύεται να της κάνει το χατίρι, οπότε απευθύνθηκε σε ειδικό γιατρό-διατροφολόγο, επιλέγοντας ένα μενού που της χαρίζει ενέργεια και τη χορταίνει, ενώ παράλληλα τη βοηθά να χάνει λίπος και να μειώνει τους πόντους.

σαλάτα

Ποτέ δεν έκανα δίαιτα-εξπρές και δεν πήρα χάπια και γενικά δεν έκανα ποτέ δίαιτα. Έχω χρόνιο υποθυρεοειδισμό, τον οποίο απέκτησα από στενοχώρια και στρες όταν έχασα τον πατέρα μου το 1999. Δεν είμαι άνθρωπος που παθαίνει πανικό με το βάρος του, γιατί αγαπάω το φαγητό. Αλλά τα κιλά δεν έφευγαν, οπότε κατάλαβα ότι κάτι δεν πήγαινε καλά και απευθύνθηκα σε γιατρό-διατροφολόγο”, έχει πει η Ναταλία σε δηλώσεις της, ενώ πλέον μπορεί να καμαρώνει για τη ζηλευτή σιλουέτα της.

Υγιεινή διατροφή

Η διατροφή της περιλαμβάνει πρωινό με κουάκερ, γάλα, γάλα, ξηρούς καρπούς και μέλι (είχε δείξει την αγαπημένη της συνταγή στο Instagram), το μεσημεριανό σαλάτες με ψητά και το βραδινό αραβική πίτα με μοτσαρέλα μανιτάρια και πολύχρωμες πιπεριές και ενδιάμεσα στα γεύματα καταναλώνει πολλά φρούτα. “Τρώω κάθε τρεις ώρες μικρά γεύματα και πίνω πολύ νερό”, με αγαπημένα της πιάτα το κοτόπουλο με πράσινη σαλάτα και το χοιρινό με γλυκοπατάτες. Η μόνη ατασθαλία; Είναι... μακαρονού και δύσκολα μπορεί να αντισταθεί σε ένα σπαγγέτι Ναπολιτάνα! Κι αν μια περιέργεια την έχεις, θυμήσου 10 μικρά μυστικά της Ναταλίας.

ναταλία γερμανού συνταγή

Fitness plan

Ό,τι... μπορεί κάνει” είναι η φράση που ταιριάζει στη Ναταλία στο κεφάλαιο “Γυμναστική”, φροντίζοντας να αφιερώνει αρκετό από τον χρόνο της στην άσκηση. Έτσι φοράει τις φόρμες και τα αθλητικά της και κάνει αεροβική, για να τονώσει τον μεταβολισμό της και να χάσει λίπος, ενώ στη συνέχεια κάνει yoga και pilates για γράμμωση αλλά και λίγα βάρη, που ενδυναμώνουν τον κορμό.

ναταλία γερμανού fit

«Αφιερώνω χρόνο στη γυμναστική. Όσο περνάει ο καιρός τόσο περισσότερο πρέπει να φροντίζουμε το σώμα μας για να το κρατήσουμε σε όσο το δυνατόν καλύτερη κατάσταση. Γι’αυτό και φροντίζω να γυμνάζομαι τακτικά. Το πρόγραμμά μου περιλαμβάνει βάρη και κυκλική προπόνηση, yoga και pilates. Επίσης 2-3 φορές την εβδομάδα κάνω μόνη μου διάδρομο», λέει εκείνη... επεξηγώντας πώς “αγαθά κόποις κτώνται”!

ναταλία γερμανού γυμναστική