Ναταλία Γερμανού: Αποκάλυψε το αγαπημένο της γεύμα κατά τη διάρκεια της καραντίνας

Η ανάρτηση στο Instagram

Αρθρογράφος: Ίρις Βίλα
Ίρις Βίλα
Youweekly Editor
Ναταλία Γερμανού: Αποκάλυψε το αγαπημένο της γεύμα κατά τη διάρκεια της καραντίνας

Πριν από λίγες ημέρες η Ναταλία Γερμανού αποκάλυψε μέσα από τους προσωπικούς της λογαριασμούς πως διαγνώστηκε θετική στον κορωνοϊό λόγω της ραγδαίας αύξησης των κρουσμάτων καθώς ολοένα και περισσότερα άτομα ανακοινώνουν πως είναι θετικοί.

Η ανάρτηση της Ναταλίας Γερμανού

Η γνωστή παρουσιάστρια, το τελευταίο διάστημα ταλαιπωρείται αρκετά λόγω των συμπτωμάτων. Έτσι, η ίδια θέλησε να κάνει μια ανάρτηση στην οποία αποκάλυψε ποιο είναι το αγαπημένο της γεύμα κατά την διάρκεια της καραντίνας.

Ανάρτηση Ναταλίας Γερμανού

Αποκάλυψε τα συμπτώματα του κορωνοϊού που την ταλαιπωρούν

Θετική στον κορωνοϊό βρέθηκε η Ναταλία Γερμανού πριν λίγες ημέρες, με την εκπομπή της, «Καλύτερα δεν γίνεται», να μπαίνει στον πάγο μέχρι νεωτέρας. Η παρουσιάστρια του Alpha μίλησε στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star, το βράδυ της Δευτέρας 10/01, περιγράφοντας τα συμπτώματα του κορωνοϊού που την ταλαιπωρούν.

Η παρουσιάστρια αναφέρθηκε στο πόσο σημαντικό ρόλο έπαιξε ο εμβολιασμός της, στο να περάσει ελαφριά την νόσο.

«Η φωνή μου είναι ταλαιπωρημένη και δεν έχω γεύση και όσφρηση. Δεν έκανα ούτε πυρετό, μόνο λίγο βήχα και τα κανονικά συμπτώματα ενός απλού κρυολογήματος. Φαντάζομαι πως έπαιξε πολύ μεγάλο ρόλο το γεγονός ότι ήμουν τριπλά εμβολιασμένη» είπε χαρακτηριστικά η παρουσιάστρια.