«Λιποθύμησα, είδα κάτι σαν φως και μετά χάθηκα...» - Η συγκλονιστική μαρτυρία της Έφης Παπαθεοδώρου για την περιπέτεια της υγείας της

Ποια είναι η κατάσταση της

Ιωάννα Βουτσή
Youweekly Editor
«Λιποθύμησα, είδα κάτι σαν φως και μετά χάθηκα...» - Η συγκλονιστική μαρτυρία της Έφης Παπαθεοδώρου για την περιπέτεια της υγείας της

Για την περιπέτεια με την υγεία της και τις στιγμές που έζησε μίλησε η Έφη Παπαθεοδώρου στην εκπομπή Super Κατερίνα στον Alpha. H ηθοποιός εξιστόρισε τα όσα βίωσε, την αγάπη που πήρε στο νοσοκομείο από θαυμαστές και δήλωσε ότι σώθηκε από θαύμα.

Η αγαπημένη ηθοποιός που το τηλεοπτικό κοινό λάτρεψε μέσα από τη συμμετοχή της στην σειρά "Το Πάρα Πέντε" στο ρόλο της Θεοπούλας, οδηγήθηκε στο νοσοκομείο έπειτα από καρδιακό επεισόδιο.

Η Έφη Παπαθεοδώρου μιλά για την περιπέτεια που πέρασε με την υγεία της

«Έτυχε να είναι όλη η οικογένεια εκεί. Ήρθε το ασθενοφόρο αμέσως και με πήγαν κατευθείαν στην Πάτρα στο Ρίο, όπου έπρεπε να γίνει επέμβαση για να γλιτώσω. Ήμουν με την μάσκα και τον ορό και ερχόντουσαν όλοι για φωτογραφίες, τα παιδάκια μου έδιναν ζωγραφιές.Δεν το κατάλαβα όταν συνέβη, λιποθύμησα, είδα κάτι σαν φως και μετά χάθηκα και οι δικοί μου άνθρωποι πανικοβλήθηκαν. Δεν έμεινα ούτε μια εβδομάδα στο νοσοκομείο», είπε η Έφη Παπαθεοδώρου.

«Ο Γιώργος (Καπουτζίδης) με πήρε αμέσως τηλέφωνο και του λέω “Γιώργο μου είμαι καλά, μην ανησυχείς”. Δεν έμεινα πολύ στο νοσοκομείο, ούτε μια εβδομάδα».

Σχετικά με τον Στέφανο Κασσελάκη απάντησε: «Ο άνθρωπος έχει πάρει λάθος δρόμο. Αυτό είναι showman, έπρεπε να βγει στην τηλεόραση, να γίνει ηθοποιός και θα ήταν μια χαρά. Μπλεκεται σε έναν τομέα που δεν έχει σχέση.»

Δείτε εδώ το βίντεο:

Λίγα λόγια για τη ζωή της

Μαθήτρια του Δημήτρη Ροντήρη, έχει συμπρωταγωνιστήσει με την Έλλη Λαμπέτη και αποτέλεσε μέλος της ομάδας που ξεκίνησε το «θέατρο Αμόρε».

Στην τηλεόραση έχει συμμετάσχει μεταξύ άλλων στην παιδική σειρά Του Κουτιού τα Παραμύθια της ΕΡΤ και τη σειρά Δούρειος Ίππος του ΑΝΤ1. Παρόλη τη 40χρονη δραστηριότητά της, σημαντικό σταθμό στην καριέρα της αποτέλεσε η συμμετοχή της στη σειρά Στο Παρά 5, όταν η φίλη της Ειρήνη Κουμαριανού την πρότεινε για το ρόλο της Θεοπούλας.

Το 2005 συμμετείχε στις ελληνοαμερικανικές ταινίες Ένα μπλου τζιν για τέσσερις (The Sisterhood of the Traveling Pants) και Όπα! (Opa!), με την δεύτερη να γυρίζεται στην Πάτμο και άλλα ελληνικά νησιά. Την ίδια χρονιά συμμετείχε στην αγγλική τηλεταινία Η οικογένειά μου και άλλα ζώα (My family and other animals), που γυρίστηκε στην Κέρκυρα και προβλήθηκε από το BBC. Επίσης πρωταγωνίστησε στον 1ο Κύκλο της τηλεοπτικής σειράς Λατρεμένοι μου γείτονες. Το 2015 συμμετείχε στο ριμέικ της ελληνικής ταινίας "Οι γαμπροί της Ευτυχίας".

Πληροφορίες wikipedia