Αψεγάδιαστο το σώμα της Χρύσας Μιχαλοπούλου ένα χρόνο μετά τη γέννα - Φωτογραφίες

Η φουσκωμένη κοιλίτσα της εγκυμοσύνης χάθηκε από τις πρώτες μέρες

Στέλλα Μούτσιου
Youweekly Editor
Φωτογραφία αρχείου NDP Photo Agency
Φωτογραφία αρχείου NDP Photo Agency

Έχει περάσει περίπου ένας χρόνος από την ημέρα που η Χρύσα Μιχαλοπούλου έφερε στον κόσμο το πρώτο της παιδί και καρπό του έρωτά της με τον Λεωνίδα Κουτσόπουλο (δείτε τον εδώ). Παρόλο που, όπως ήταν αναμενόμενο, η κοιλίτσα της φούσκωνε για εννέα μήνες, μόλις γέννησε κατάφερε να χάσει απευθείας όλα τα κιλά της εγκυμοσύνης και σε κάθε ανάρτησή της στα social media κάνει τον κόσμο να αναρωτιέται πώς τα κατάφερε.

Η κοιλιά της είναι επίπεδη και οι αναλογίες της "ζαλίζουν". Στις τελευταίες τις φωτογραφίες στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, μάλιστα, που ποζάρει με χαμηλοκάβαλο τζιν και crop top ή στενά φορέματα, το αψεγάδιαστο σώμα της διαγράφεται τέλεια.

Οι φωτογραφίες με το σώμα της Χρύσας Μιχαλοπούλου ένα χρόνο μετά τη γέννα

Στα γυρίσματα της Φάρμας μαζί με τον γιο της

Τη Δευτέρα 25 Σεπτεμβρίου έκανε πρεμιέρα το reality επιβίωσης "Η Φάρμα" και ο Λεωνίδας Κουτσόπουλος ως παρουσιαστής του εμφανίστηκε στην πρωινή εκπομπή του STAR "Breakfast@Star" για να μιλήσει για το παιχνίδι (δες εδώ τα highlight της πρεμιέρας). Μεταξύ άλλων μίλησε και για την παρουσία της συντρόφου του, Χρύσας Μιχαλοπούλου, αλλά και του γιού τους στα γυρίσματα.

Λίγες μόνο ώρες μετά την πρεμιέρα μίλησε ζωντανά από το αγρόκτημα στην εκπομπή, φορώντας το πουλοβεράκι του και αναφέρθηκε στο πρώτο επεισόδιο του reality επιβίωσης. Μεταξύ άλλων, φανέρωσε, πως στο πλευρό του στη διάρκεια των γυρισμάτων έχει τη σύντροφό του, Χρύσα Μιχαλοπούλου και το γιό τους.

Ο Λεωνίδας Κουτσόπουλος είπε, πως οι παίκτες γνωρίζουν που έχουν έρθει, επομένως και τις συνθήκες διαβίωσης. Εξήγησε, ότι πίσω από τις κάμερες υπάρχει μία αλληλεπίδραση με τους διαγωνιζόμενος, καθώς και ο ίδιος τους πειράζει με διάφορα αστεία φεύγοντας από τα γυρίσματα. Ενώ το κλίμα που περιέγραψε είναι πολύ ευχάριστο. Επιπλέον, μίλησε για τις δυναμικές που αλλάζουν, "Αυτόν (τον παίκτη) που μπορεί να ορίζεις, χαμηλόφωνα, εσωτερικά, ως πρωταγωνιστή, βλέπεις στην πορεία, ότι ενδεχομένως και να μην είναι". Αναφέρθηκε στα πειράγματα που του κάνουν οι παίκτες, όπως ο Γιαννούλας, ο οποίος του αφιέρωσε το γνωστό παραδοσιακό τραγούδι "Μωρή κοντούλα λεμονιά". Και ακόμη συμπλήρωσε, πως "περνάμε καλά με όλα τα παιδιά".

Τέλος, εκείνος είπε, πως δεν περνάει πολύ δύσκολα στα μπροστά και πίσω από τις κάμερες, αν και δεν έχει ξαναβρεθεί σε φάρμα κάτω από τέτοιες συνθήκες. Ευχαρίστησε τα άτομα που είναι πίσω από τις κάμερες, και η πλειοψηφία από αυτούς εργάζεται κάτω από δύσκολες συνθήκες. "Να τους ευχαριστήσω όλους από καρδιάς, γιατί δε μας λείπει το παρά μικρό. Εγώ τώρα λόγω συνθηκών, έχω φέρει και τη σύζυγο εδώ και τον μικρό, οπότε μας προσέχουν παραπάνω από το κανονικό. Οπότε με αυτή την ευκαιρία, να πω ένα μεγάλο ευχαριστώ".

Λεωνίδας Κουτσόπουλος Χρύσα Μιχαλοπούλου Φάρμα