Ζόζεφιν: Μητέρα και κόρη με αναλογίες μοντέλου - Τα "έσπασαν" στα μπουζούκια μέχρι το πρωί

Αποκλειστικές φωτογραφίες

Στέλλα Μούτσιου
Youweekly Editor
NDP
NDP

Ο φωτογραφικός φακός του youweekly.gr εντόπισε πριν από λίγες ημέρες τη Ζόζεφιν σε νυχτερινή της έξοδο και όχι μόνη της! Δεν βρισκόταν στο πλευρό του συντρόφου της, Νίνο (δείτε εδώ την πρώτη τους κοινή ανάρτηση), ωστόσο είχε για παρέα την αγαπημένη της μητέρα. Οι δυο τους βρέθηκαν στο Ω Stage για να διασκεδάσουν με τη μουσική και τα τραγούδια του Γιώργου Τσαλίκη (δείτε εδώ τι συμβαίνει με τη δικαστική διαμάχη με το ΣΚΑΙ) και του Χρήστου Μενιδιάτη.

Η τραγουδίστρια φορούσε ένα φόρεμα που μοιάζει με σακάκι, σε γκρι απόχρωση, το οποίο συνδύασε με μαύρα πέδιλα και ασημί αξεσουάρ στον λαιμό και στα χέρια της, ενώ η μητέρα της, με την οποία μοιάζουν σαν δυο σταγόνες νερό, φορούσε ένα πολύ εκκεντρικό παντελόνι με φλόγες στο πλάι και ένα μαύρο γιλέκο. Όταν η κόρη της ανέβηκε στη σκηνή για να τραγουδήσει κι εκείνη, δεν σταμάτησε να την χειροκροτά και να την θαυμάζει.

Αυτή είναι η μητέρα της Ζόζεφιν

Ζόζεφιν μαμά

Ζόζεφιν μητέρα

Σκέφτεται τον γάμο με το Νίνο;

Με ένα λαμπερό και εντυπωσιακό φόρεμα έκανε την εμφάνιση της η Ζόζεφιν, το βράδυ της Δευτέρας 2/10 στο Panik concert 2023 (δείτε εδώ φωτογραφίες από όλες τις εμφανίσεις). Η τραγουδίστρια σε δηλώσεις της στην κάμερα του Mega Καλημέρα, μίλησε για τον σύντροφό της Νίνο αλλά και για τον αν είναι έτοιμη να κάνει το επόμενο βήμα.

«Ο σύντροφός μου με είδε, μιλήσαμε και εγκρίνει. Δε ζηλεύει καθόλου. Εγώ ζηλεύω λίγο, καμιά φορά. Εμπιστευόμαστε ο ένας τον άλλο. Μια σχέση πρέπει να βασίζεται στην εμπιστοσύνη οπότε είμαστε οκ» είπε αρχικά η Ζόζεφιν.

«Δεν ονειρεύομαι τον γάμο. Είμαι συγκεντρωμένη στη δουλειά μου και την καριέρα που έχω ονειρευτεί» είπε.

Αναφορικά με τον αν θα έβλεπε τον εαυτό της σε κάποιο πάνελ η Ζόζεφιν απάντησε: «Θα μου άρεσε πολύ να είμαι κάποια στιγμή σε κριτική επιτροπή.»

Δείτε εδώ τις δηλώσεις της: