Περιπέτεια στο νοσοκομείο για την Ανθή Βούλγαρη - Τα πρώτα λόγια μετά την επιστροφή της στο Κοινωνία Ώρα Mega

«Τι πράγμα είναι αυτό; Να παρακαλέσω το ιατρικό προσωπικό...»

Ελένη Μήτση
Youweekly Editor
Περιπέτεια στο νοσοκομείο για την Ανθή Βούλγαρη - Τα πρώτα λόγια μετά την επιστροφή της στο Κοινωνία Ώρα Mega

Την Δευτέρα (16/10) είδαμε την Ανθή Βούλγαρη να απουσιάζει από την εκπομπή, που παρουσιάζει μαζί με τον Ιορδάνη Χασαπόπουλο, Κοινωνία Ώρα Μega με τον δημοσιογράφο - παρουσιαστή να κάνει την ανακοίνωση (δείτε εδώ).

Αν και είχε γίνει γνωστό, πως η Ανθή Βούλγαρη απουσίασε από το πλατό για λόγους υγείας, όχι σοβαρούς, την Τρίτη (17/10) η ίδια επέστρεψε στο πόστο της και αφού είπε την πρώτη της καλημέρα στο κοινό, θέλησε να κάνει μια νύξη για την απουσία της.

Οι λόγοι απουσίας λοιπόν της Ανθής Βούλγαρη μπορεί να ήταν υγείας, καθώς η ίδια έπρεπε να κάνει κάποιες προγραμματισμένες εξετάσεις, σε κάθε περίπτωση όλα πήγαν καλά, μιας και δεν πρόκειται για κάτι σοβαρό.

Η επιστροφή της Ανθής Βούλγαρη στο Κοινωνία Ώρα mega

«Καλή σας ημέρα, είμαστε πάρα πολύ καλά, εδώ με τον κύριο Χασαπόπουλο, σύσσωμη η ομάδα. Όλα πήγαν καλά, δόξα τω Θεώ να είναι καλά οι γιατροί αυτού του τόπου. Τι πράγμα είναι αυτό; Να παρακαλέσω το ιατρικό προσωπικό αυτής της χώρας γι’ αυτό το πράγμα, ότι δεν πρέπει να φας, να είσαι νηστικός από το βράδυ για να κάνεις εξετάσεις στις 11 το πρωί και πρέπει να είσαι εκεί κι από τις 6, είναι φοβερό», είπε η Ανθή Βούλγαρη.

«Φοβήθηκα μετά το χειρουργείο»

«Μετά το σοβαρό πρόβλημα υγείας που πέρασα, έμαθα να ακούω το σώμα και την ψυχή μου. Όταν το σώμα και η ψυχή μου λένε “όχι” πρέπει να σταματάω. Φοβήθηκα αφότου έκανα το χειρουργείο. Δεν είχα συνειδητοποιήσει πόσο βαρύ χειρουργείο ήταν».