«Γιατί να απολογηθώ; Εγώ δεν πονάω;» - Οι αποκαλύψεις του Αντίνου Αλμπάνη για την προσωπική του ζωή

Τα επικριτικά σχόλια που δέχτηκε στα social media

Ελένη Μήτση
Youweekly Editor
«Γιατί να απολογηθώ; Εγώ δεν πονάω;» - Οι αποκαλύψεις του Αντίνου Αλμπάνη για την προσωπική του ζωή

Το βράδυ της Δευτέρας (16/10) ο Αντίνοος Αλμπάνης ήταν καλεσμένος στην εκπομπή The 2night show με τον γνωστό και πετυχημένο ηθοποιό να ανοίγει τη καρδιά του σε μία εφ' όλης της ύλης συνέντευξη.

Ανάμεσα στα όσα είπε ο ηθοποιός μεγάλο ενδιαφέρον είχαν οι δηλώσεις του αναφορικά με το κομμάτι των σχέσεων, της συντροφικότητας και του ρόλου, που παίζει στη ζωή του, αλλά όσα είπε για τα επικριτικά σχόλια, που δέχτηκε φέτος το καλοκαίρι στα social media.

Δείτε επίσης: Αντίνοος Αλμπάνης: «Περιμένω και μια μήνυση!» - Το σχόλιο του ηθοποιού για το φιλί με τον Ιωαννίδη

Οι δηλώσεις του Αντίνοου Αλμπάνη για το κομμάτι της συντροφικότητας

«Ποιος γυρίζει το βράδυ και περιμένει το ταβάνι να τον χαϊδέψει; Βέβαια και έχω βιώσει σχέσεις και ακριβώς επειδή το έζησα θέλω να το ζήσω ξανά. Δεν γυρνάω ξανά στο παρελθόν και καλώς και τον κάνουν», είπε ο Αντίνοος Αλμπάνης.

Tα επικριτικά σχόλια που δέχεται στα social media

«Yπάρχει μία τάση νουθεσίας απέναντι σε έναν άνθρωπο, που δεν γνωρίζουν και αυτή είναι η δουλειά του. Τι να κάνω...να ντραπώ για τη δουλειά μου; Αυτή είναι η δουλειά μου. Και δεν έχω και τον έλεγχο της δουλειάς μου...μπορώ να προτείνω να μην δημοσιευτεί κάτι, αλλά δεν ακούνε πάντα.

Μου κουνούσαν το δάκτυλο άνθρωποι που πήγαιναν κάθε μέρα στη δουλειά τους. Εγώ όμως να μη δουλέψω. Μάλλον υπάρχει ένα αξιακό σύστημα που κάνει διακρίσεις. Εσύ είναι ηθικό να πας στη δουλειά σου, αλλά εγώ δεν είναι ηθικό να δουλέψω;

Επειδή η δική μου δουλειά έχει να κάνει με την εικόνα, με μία πώληση, με μια διαφήμιση. Να κάνουμε μία συζήτηση για τη φύση της δουλειάς μου, όσα θες! Ο κόσμος βλέπει απλά μια εικόνα και νομίζει ότι είναι κομμάτι της ζωής μου. Είναι μια παραγωγή μελετημένη, με ένα περιεχόμενο που έχει συζητηθεί και συμφωνηθεί. Υπάρχει παραγωγή από πίσω. Γιατί να απολογηθώ; Εγώ δεν πονάω; Φυσικά και πονάω. Λέτε να χαίρομαι που καίγεται η Ελλάδα;» τόνισε ο Αντίνοος Αλμπάνης.