Αρραβωνιάστηκε η Ελίζαμπεθ Ελέτσι: Ο παθολόγος που της έκλεψε την καρδιά και το λαμπερό μονόπετρο

Αναμένεται ο γάμος, μέχρι τον Δεκέμβρη

Έφη Εκίζογλου
Youweekly Editor
Φωτογραφία αρχείου NDP Photo Agency
Φωτογραφία αρχείου NDP Photo Agency

Πρώτο το Youweekly.gr, πριν από λίγο καιρό, σας αποκάλυψε πως η «μαύρη γαζέλα» του Survivor, Ελίζαμπεθ Ελέτσι, όχι μόνο είναι ερωτευμένη αλλά ετοιμάζεται να ανέβει και τα σκαλιά της εκκλησίας. Το όνομα αυτού: Νεκτάριος!

Ο Νεκτάριος είναι παθολόγος σε δημόσιο κεντρικό νοσοκομείο της Αθήνας και γνωρίστηκε με την Ελίζαμπεθ μέσω κοινών γνωστών. Ο έρωτάς τους ήταν κεραυνοβόλος και μάλιστα πριν από λίγα 24ωρα πραγματοποιήθηκε και ο αρραβώνας του ζευγαριού. Μια μικρή επισημοποίηση της σχέσης τους!

Η Ελίζαμπεθ Ελέτσι, έδειξε το δαχτυλίδι στις τηλεοπτικές κάμερες και αποκάλυψε, μάλιστα, πως πλησιάζει και ο γάμος

«Λοιπόν, αυτό το δαχτυλίδι είναι το δαχτυλίδι των αρραβώνων! Έγινε χθες το βράδυ, έγινε μια επισημοποίηση. Αυτός το θέλει πάρα πολύ σύντομα, το θέλει μέχρι και τον Δεκέμβρη. Άμα προλάβουμε, γιατί κι εγώ πού να προλάβω».

Δείτε τη με νυφικό λίγο πριν τον γάμο!

Σε πρόσφατες αναρτήσεις της μάλιστα, ανέβασε stories από γνωστό οίκο νυφικών όπου πρόβαρε διάφορα φορέματα.

Ένα εξ αυτών φαίνεται πως της τράβηξε ιδιαίτερα την προσοχή, αφού ήταν το μοναδικό με το οποίο έβγαλε φωτογραφία, προαναγγέλλοντας ότι κάτι όμορφο έρχεται σύντομα. Εννοείται πως οι διαδικτυακοί της φίλοι έσπευσαν να της ευχηθούν «η ώρα η καλή», με πολλούς να τονίζουν πόσο της πηγαίνει το νυφικό, και μένει να δούμε αν θα είναι αυτό που θα φορέσει στην εκκλησία τους επόμενους μήνες.

Ελίζαμπεθ Ελέτσι νυφικό