«Εγώ είχα σαν όνειρο να βγάλω πάρα πολλά λεφτά...» - Η αποκάλυψη του Light για τα μελλοντικά του σχέδια

«Οδεύω προς το στόχο μου»

Ιωάννα Βουτσή
Youweekly Editor
«Εγώ είχα σαν όνειρο να βγάλω πάρα πολλά λεφτά...» - Η αποκάλυψη του Light για τα μελλοντικά του σχέδια

Για τα σχέδια και τους στόχους που έχει θέσει μελλοντικά μίλησε, το πρωί της Τρίτης 17/10, ο Light στην κάμερα της εκπομπής Happy Day στον Alpha. Ο γνωστός τράπερ, αυτό το διάστημα, συμμετέχει ως κριτής στο Fame Story (δείτε εδώ την του για την καταγγελία της Χριστίνας για την Αλεξάνδρα Κατσαΐτη).

Οι δηλώσεις του light για τα μελλοντικά του σχέδια

«Οι αλυσίδες στο λαιμό μου είναι αρκετά ακριβές να λέμε πόσα δεν υπάρχει λόγος είναι κοσμήματα είναι χρυσός.» είπε αρχικά.

«Εγώ είχα σαν όνειρο να βγάλω πάρα πολλά λεφτά, ο δρόμος ο οποίος στρώθηκε μπροστά μου και άνοιξε ήταν αυτός οπότε τον ακολούθησα και οδεύω προς το στόχο μου, η δημοσιότητα δεν ήταν κάτι το οποίο ονειρευόμουν, δεν το κυνηγούσα είναι μέσα για να φτάσω στον τελικό μου σκοπό». αποκάλυψε ο τραπερ.

Τέλος, ο ίδιος ανέφερε: «Έχω ανοίξει το γυμναστήριο μου, έχω κάνει τη δισκογραφική μου, να κάθομαι εγώ 40 χρόνων να πηγαίνω πέρα δώθε και να και γιο-γιο είναι κριντζ η φάση. Πλέον δόξα τω θεώ έχω καταφέρει να είμαι και επιχειρηματίας. Και να τελειώσει δόξα τω Θεό τα παιδάκια μου θα έχουν να φάνε». κατέληξε.

Δείτε εδώ τις δηλώσεις:

Ποιος είναι ο Light

Το πραγματικό όνομα του 23χρονου Ελληνό-Αφρικανού τράπερ είναι Χρήστος Ιωαννίδης. Ο πρώτος δίσκος του στην Capital ήταν το 2013 στην ηλικία των 18 χρονών με τον ανώνυμο δίσκο (Light) που αποτελούταν απο τα κομμάτια (1.Οράματα 2. Άλωση 3.Σκουπίδια 4.Champaign for breakfast 5.Τόσο Μπροστά) μετά ακολούθησαν 3 τραγούδια ως Yung Light (1.Λάθος Δρόμος 2.Vice City 3.»30 Βαθμοί») και έπειτα ο δίσκος πουν τον έκανε ευρέος γνωστό που ονομάζεται Nero Greco.

Οι μεγαλύτερες επιτυχίες απο τον δίσκο του ήταν τα τραγούδια «Θέλω Να Πιώ» (5 εκατ. Views) «Ζούγκλα» (2 εκατ.) και «Οι Φίλοι Μου Έιναι Λίγοι» (1.5 εκατ.) μετά συνέχισε της επιτυχίες του με τα solo τραγούδια «Ποιός Είμαι» το οποίο έχει ξεπεράσει τις 8 εκατομμύρια προβολές, Το diss απευθυνόμενο στον ράπερ Slogan με τίτλο «Κατάπινε Αργά» και οι συνεργασίες του με τον SNIK στα τραγούδια Gucci Mane, Tony Montana. Το πιο πρόσφατο τραγούδι του είναι το «YAYO» σε συνεργασία με τον Mad Clip.