Fame Story: «Μου επιτέθηκε» - Αμηχανία στη σκηνή με την καταγγελία της Χριστίνας για την Αλεξάνδρα Κατσαΐτη

Η τοποθέτηση της Ελένης Φουρέιρα και του Light

Στέλλα Μούτσιου
Youweekly Editor
Fame Story: «Μου επιτέθηκε» - Αμηχανία στη σκηνή με την καταγγελία της Χριστίνας για την Αλεξάνδρα Κατσαΐτη

Μετά το σοκ της αλλαγής της εμφάνισης της Ελένης Φουρέιρα και την ανακοίνωση του Νίκου Κοκλώνη στο 3ο live του Fame Story, ακολούθησε η πρώτη εμφάνιση για απόψε (13/10), με την Χριστίνα να ανεβαίνει στη σκηνή για να τραγουδήσει. Πριν ξεκινήσει να τραγουδά όμως, έπαιξε το βίντεο από όσα συνέβησαν με την ίδια την εβδομάδα που πέρασε, μετά το 2ο live.

Αυτό την ενόχλησε, καθώς προβλήθηκε ένα απόσπασμα με την Αλεξάνδρα Κατσαΐτη να αναφέρει πως έκανε μεγάλο χαμό και δημιούργησε προβλήματα επειδή δεν της άρεσε το ρούχο που είχε επιλέξει για εκείνη. Μόλις τελείωσε, λοιπόν, να τραγουδά, η Χριστίνα ξέσπασε, λέγοντας: «Μου επιτέθηκε», τονίζοντας πως της τραβούσε τα ρούχα και προσπαθούσε να της αλλάξει το σύνολο με το έτσι θέλω.

Η καταγγελία της Χριστίνας για την Αλεξάνδρα Κατσαΐτη στο Fame Story και η τοποθέτηση Φουρέιρας & Light

«Αρχικά, εγώ πρώτη φορά είδα το βίντεο με την κ. Κατσαΐτη. 45 λεπτά πριν ξεκινήσουμε το live ήθελε να κάνει αλλαγές σε όλα τα ρούχα. Της είπα ότι τη σέβομαι, αλλά μετά την τζενεράλε δεν αλλάζω ρούχο και παπούτσι. Πρέπει να νιώθω σταθερή. Εγώ δεν έκανα κανένα χαμό, χαμός έγινε αφότου αρνήθηκα ευγενικά. Μάλωσε με άλλους συνεργάτες που την σταμάτησαν από τις αλλαγές. Αυτό έγινε χθες», είπε αρχικά και πρόσθεσε. «Αν θέλει κάποιος να με κάνει σταρ φωνάζοντας και δημιουργώντας μου ψυχολογικά, δεν θέλω».

Fame Story Χριστίνα κατά Κατσαϊτη

Ο Αντώνης Ρέμος δεν πήρε θέση γι' αυτό, η Ελένη Φουρέιρα όμως θέλησε να την υπερασπιστεί λέγοντας πως και εκείνη δεν συμφωνεί με το να της αλλάζουν τα ρούχα λίγο πριν τα σόου: «Εγώ θέλω να την υπερασπιστώ λίγο. Όταν κάνεις πρόβα με ένα ρούχο κι ένα παπούτσι, δεν μπορείς να αλλάξεις, γιατί γι' αυτό την κάνεις την πρόβα, για να δεις πώς λειτουργούν. Είμαι μαζί σου, το καταλαβαίνω. Όσες φορές μου έχουν πει θα τα αλλάξεις, έχω πει δεν με νοιάζει. Η κ. Κατσαΐτη, όμως, είδε κάτι που δεν της άρεσε και ήθελε να σε σώσει»., ενώ και ο Light δήλωσε πως αν ακούμπησε χέρι πάνω της όπως λέει, έχει δικαίωμα να υπερασπιστεί τον εαυτό της. Βέβαια, και οι δύο τόνισαν πως όλοι στην Ακαδημία θέλουν μόνο το καλό τους. Ο Νίκος Κοκλώνης ζήτησε να βγει η στυλίστρια στον αέρα, κάτι που δεν συνέβη, με τον ίδιο να λέει για να ελαφρύνει το κλίμα: «Νιώθω λίγο πρωινό».

Λίγο αργότερα, όμως, αποφάσισε να τοποθετηθεί και βγήκε σε τηλεφωνική σύνδεση (δείτε εδώ την απάντησή της).