Fame Story: «Λυπάμαι που ακούγονται πράγματα που ανήκουν στη φαντασία» - Η απάντηση της Αλεξάνδρας Κατσαΐτη στην καταγγελία της Χριστίνας

Βγήκε σε τηλεφωνική σύνδεση

Στέλλα Μούτσιου
Youweekly Editor
Fame Story: «Λυπάμαι που ακούγονται πράγματα που ανήκουν στη φαντασία» - Η απάντηση της Αλεξάνδρας Κατσαΐτη στην καταγγελία της Χριστίνας

Χαμός έγινε από τα πρώτα λεπτά του 3ου live του Fame Story το βράδυ της Παρασκευής 13/10, καθώς η Χριστίνα κατήγγειλε την Αλεξάνδρα Κατσαΐτη για κακοποιητική συμπεριφορά εναντίον της στα καμαρίνια (δείτε εδώ αναλυτικά όσα είπε).

Αφού, λοιπόν, δόθηκε λίγος χρόνος μετά από ένα διαφημιστικό διάλειμμα, η Νίκος Κοκλώνης έβγαλε στον αέρα την στυλίστρια, ώστε να ακουστεί και η δική της άποψη και πλευρά. Η ίδια διέψευσε την διαγωνιζόμενη και τόνισε πως όλα είναι προϊόν της φαντασίας της.

Η απάντηση της Αλεξάνδρας Κατσαΐτη για την καταγγελία της Χριστίνας στο Fame Story

«Λυπάμαι που ακούγονται πράγματα που ανήκουν στη φαντασία. Είναι νέο παιδί και είναι κρίμα, δεν ισχύει τίποτα από όλα αυτά. Έχω μείνει έκπληκτη για όλα αυτά και για τους χαρακτηρισμούς που άκουσα. Να παίξετε όλο το βίντεο. Της έλεγα "σε παρακαλώ βγάλε το ρούχο, μην είσαι αγενής". Με αυτόν τον τόνο ακριβώς. Φορούσε ρούχο άλλης σπουδάστριας για το fitting. Της έπιασα την τιράντα και μου είπε ότι δεν πρέπει να την ακουμπάω. Η έκρηξή της είναι είναι για να δημιουργεί εντυπώσεις και όχι η ουσία», είπε χαρακτηριστικά η Αλεξάνδρα Κατσαΐτη.

Έπειτα έπαιξε το βίντεο, όμως επειδή πρόκειται για ένα πολύ μικρό απόσπασμα, στο οποίο δεν φαινόταν από την αρχή η διαμάχη, ο παρουσιαστής ανέφερε πως θα το ερευνήσει η παραγωγή και πως σε θέματα κακοποίησης δεν τίθεται θέμα συζήτησης, εξηγώντας πως αν αποδειχθεί πως η παίκτρια δέχθηκε πράγματι επίθεση, θα προχωρήσει σε αποβολή.

Ποια είναι η στυλίστρια

Η Αλεξάνδρα Κατσαϊτη είναι Style Expert, Fashion Stylist & Designer, TV Columnist, Image Maker & Wedding Stylist. Yπογράφει την δική της συλλογή ρούχων, παρουσιάζει την δική της στήλη μόδας στην εκπομπή JOY στον ANT1 και κρύβεται πίσω από το «STYLISHIOUS» Showroom, Press Office & E-shop με Έλληνες Σχεδιαστές & Fashion Brands.

Mετά την Γαλλική Φιλολογία στο Πανεπιστήμιο της Αθήνας και τις σπουδές στο χώρο της μόδας στην ESMOD στο Παρίσι και τα σεμινάρια στο Central St.Martins στο Λονδίνο, συνεργάστηκε με τα περισσότερα περιοδικά Μόδας σαν Fashion Editor, με τις πιο επιτυχημένες τηλεοπτικές παραγωγές σαν Costume Designer αλλά και με τους πλέον διάσημους και επωνύμους της Show Biz, όπως η Τάμτα, ο Σάκης Ρουβάς, η Δέσποινα Βανδη κά. στην Ελλάδα και το εξωτερικό σαν Personal Stylist & Ιmage Maker.

Έζησε στην Νέα Υόρκη για αρκετά χρόνια και επιστρέφοντας το 2008 δημιούργησε το Press Office & Showroom «ab!fab!» το γνωστό μας σήμερα «STYLISHIOUS» SHOWROOM & ΟΝLINE SHOP www.STYLISHIOUS.com

Ασχολείται με Personal Styling & Shopping & Wardrobe Styling

-οργάνωση Γκαρνταρόμπας– ένα service για γυναίκες και άνδρες που χρειάζονται την βοήθεια ενός επαγγελματία για να ανανεωθούν, να συνδυάσουν και να ξεκαθαρίσουν τα ρούχα τους και να αποκτήσουν ένα ανανεωμένο look & style που να τους ταιριάζει.