Fame Story: «Η κοπέλα ποια είναι;» - Άφωνος ο Νίκος Κοκλώνης με την τεράστια αλλαγή στην εμφάνιση της Ελένης Φουρέιρα

Η ανακοίνωση για τις αλλαγές του διαγωνισμού

Στέλλα Μούτσιου
Youweekly Editor
Fame Story: «Η κοπέλα ποια είναι;» - Άφωνος ο Νίκος Κοκλώνης με την τεράστια αλλαγή στην εμφάνιση της Ελένης Φουρέιρα

Το 3ο live του Fame Story ξεκίνησε νωρίς το βράδυ της Παρασκευής 13/10 και ο Νίκος Κοκλώνης βγήκε στη σκηνή για να παρουσιάσει έναν έναν τους κριτές, αφού πρώτα οι διαγωνιζόμενοι τραγούδησαν κομμάτια στη μνήμη της Μαίρης Χρονοπούλου.

Τα βλέμματα όλων έπεσαν αμέσως στην Ελένη Φουρέιρα! Η τραγουδίστρια το τελευταίο διάστημα είχε διατηρήσει το ίδιο χρώμα στα μαλλιά της, το μελαχρινό, ωστόσο έκανε την έκπληξη και εμφανίστηκε στο stage με κατάξανθα μαλλιά σε wet look (δείτε εδώ πόσο έχει μεγαλώσει ο γιος της).

«Η κοπέλα ποια είναι;», ρωτούσαν όλοι τριγύρω της, με την ίδια να εξηγεί πως χρειαζόταν μία αλλαγή και αποφάσισε πως ήρθε η ώρα να την κάνει.

Χαμός στο Fame Story με την αλλαγή στην εμφάνιση της Ελένης Φουρέιρα

Ελένη Φουρέιρα Fame Story

Η νέα "εισβολή" και η ανακοίνωση του Νίκου Κοκλώνη

Και λίγο μετά ο παρουσιαστής αποφάσισε να αποκαλύψει το νέο μέλος της ομάδας της Ακαδημίας, που δεν είναι άλλος από τον Γιώργο Θεοφάνους. «Δεν μου αρέσει καθόλου αυτό που φοράς. Δεν σε γλείφω, όπως κάνει ο Ρέμος», είπε χαρακτηριστικά κατεβαίνοντας τα σκαλιά, αναφερόμενος στο θετικό σχόλιο που έκανε ο τραγουδιστής προηγουμένως στον παραγωγό.

Και μετά τα πρώτα λόγια του μουσικοσυνθέτη, ο Νίκος Κοκλώνης έκανε μία σημαντική αποκάλυψη για την πορεία του παιχνιδιού. Αρχικά, ανακοίνωσε πως σώθηκε από την αποχώρηση ο Τίτος, ύστερα από ψηφοφορία του κοινού και επισήμανε πως το κοινό θα αποφασίσει ξανά ποιος θα μείνει στο ριάλιτι και όχι οι κριτές αυτή τη φορά.

Δείτε επίσης τα highlights 12/10: Η ανακοίνωση του Τριαντάφυλλου, η απώλεια και η έξαλλη Εύη Δρούτσα