Βρισηίδα Ανδριώτου: «Έχω το Instagram του Σπύρου στο δικό μου κινητό...» - Μιλάει στις κάμερες για τη σχέση της με το Σπύρο Ματίκα

«Στον Σπύρο με εκνευρίζει πολύ, ότι...»

Γιώτα Πεπαρίδη
Youweekly Editor
Βρισηίδα Ανδριώτου: «Έχω το Instagram του Σπύρου στο δικό μου κινητό...»  - Μιλάει στις κάμερες για τη σχέση της με το Σπύρο Ματίκα

Σε ένα μεγάλο κοινωνικό event έδωσε το παρόν το γνωστό μοντέλο Βρισηίδα Ανδριώτου, και μίλησε στις κάμερες μεταξύ άλλων για τη σχέση της με το Σπύρο Μαρτίκας (δείτε εδώ την απάντησή τους για τις φήμες χωρισμού), αλλά και την ιδέα για παρουσίαση μίας εκπομπής .

Τι δήλωσε η Βρισηίδα Ανδριώτου στις κάμερες

«Δεν με είδε να φεύγω από το σπίτι έτσι γιατί ήταν στο φαρμακείο, αλλά του τα φόρεσα και μου είπε τι να φορέσω. Αυτός τα διάλεξε», είπε αρχικά για το ντύσιμό της.

Επίσης, πρόσθεσε, ότι «Όχι, δεν χρειάζεται να ψάξω το κινητό του Σπύρου, έχω το Instagram του στο δικό μου κινητό. Του στέλνουν και κοπέλες και άντρες. Οι άντρες δηλώνουν τον θαυμασμό τους ,και οι κοπέλες του την πέφτουν κανονικότατα. Κι εγώ έχω από όλα στο κινητό μου, και από γυναίκες και από άνδρες μηνύματα».

«Στον Σπύρο με εκνευρίζει πολύ, ότι δεν ακούει», αποκάλυψε το γνωστό μοντέλο. «Δεν ξέρω αν θα ήμουν καλή παρουσιάστρια του My Style Rocks. Θα μου άρεσε πολύ, αλλά δεν ξέρω αν θα το είχα», εξήγησε για τα επαγγελματικά της σχέδια.

«Το πιο ακριβό πράγμα που έχω στην γκαρνταρόμπα μου, το οποίο έχω αγοράσει εγώ είναι ένα ζευγάρι παπούτσια στο Μιλάνο, το οποίο κόστιζε 800 ευρώ, που τα έδωσα τα λεφτά μισά μισά», σχολίασε σε ερωτήσεις των δημοσιογράφων. «Το πιο ακριβό δώρο που μου έχουνε κάνει είναι ένα δαχτυλίδι, που μου έχει κάνει ο Σπύρος», είπε σε έξαλλη κατάσταση, αφού στην αρχή είχε απαντήσει, πως ήταν μία τσάντα από έναν πρώην της.

Όλα όσα αποκάλυψαν Βρισηίδα & Σπύρος στο YOU πριν λίγο καιρό

Γάμο θα δούμε;

Σ: Τώρα πια είναι μονόδρομος, δεν μπορούμε να κάνουμε αλλιώς! (γέλια)

Αν σας έλεγαν πριν από δύο χρόνια ότι σε αυτό το διάστημα θα βρίσκατε έναν άνθρωπο και θα πηγαίνατε για γάμο, θα το πιστεύατε;

Βρισηίδα Ανδριώτου - Σπύρος Μαρτίκας survivor all star

B: Γιατί όχι; Έχω μεγαλώσει σε μια αγαπημένη οικογένεια με αρχές, μία μαμά στο σπίτι και έναν πατέρα που έπαιζε κάθε φορά μαζί μας, όταν γύριζε από τη δουλειά. Ξέρω ότι, πέρα από γυναίκα καριέρας, είμαι νοικοκυρά και φροντίζω πολύ τον σύντροφό μου, οπότε πίστευα ότι θα βρεθεί κάποιος να με εκτιμήσει. Βέβαια δεν περίμενα να τον βρω στο Survivor.

Σ: Εγώ όχι, είχα την εντύπωση ότι θα πορευόμουν μόνος μου. Πού να το φανταστώ; Αλλά η σχέση που έχουμε τώρα δεν συγκρίνεται με τίποτα και δεν την αλλάζω, έχει αξία ανεκτίμητη.

Η δημιουργία οικογένειας είναι στα σχέδιά σας;

Σ: Τρία παιδιά θέλει! Εγώ της λέω να ξεκινήσουμε, και όταν κουραστεί σταματάμε.

Πριν είπες ότι ο Σπύρος έπαιζε έναν ρόλο στο παιχνίδι. Σε προβλημάτισε το γεγονός ότι κάποια στιγμή μπορεί να το κάνει και στη δική σας σχέση;

Β: Όχι, γιατί έχω γνωρίσει τον Σπύρο μέσα και έξω από το Survivor. Στο παιχνίδι ήταν σωστός και έντιμος, απλά υπερέβαλε ορισμένες φορές γιατί συνέβαιναν πολλά και έπρεπε να πάρει θέση. Δεν είναι ηθοποιός, στη ζωή του επίσης είναι έντιμος και σωστός, άρα δεν παίζει κάποιο ρόλο -γιατί δεν υπάρχει λόγος. Είναι απόλυτα ο εαυτός του μαζί μου και με τους φίλους του, έχει αρχές, είναι gentleman.

Εφόσον λες ότι είναι gentleman, ποια κίνησή του σε «κέρδισε»;

Β: Θυμάμαι ότι είχαμε ένα ψάρι ανά δύο άτομα, κι εκείνος προτίμησε να μείνει νηστικός, μου έδωσε τη μερίδα του. Επίσης, μπορεί να ήμασταν σε διαφορετικές ομάδες, αλλά με βοηθούσε για να μην κουράζομαι με τις δουλειές -που δεν έκαναν οι περισσότεροι. Όταν κρύωνα μου έδινε την μπλούζα του, για να ζεσταθώ. Και επειδή περπατούσαμε ξυπόλυτοι, τα πόδια μου ήταν γεμάτα λάσπες, οπότε μου τα καθάριζε κάθε βράδυ, και μετά με πήγαινε αγκαλιά μέχρι το κρεβάτι μου για να μην περπατήσω. Έτσι είναι και στην έξω ζωή, δοτικός και πολύ ρομαντικός. Κάθε πρωί μου γράφει ένα σημείωμα με γλυκά λόγια και την υπογραφή του, για να το βρω όταν ξυπνήσω.

Η σχέση που έχετε, και το γεγονός ότι υπερασπίστηκες τον Σπύρο, σου κόστισε τη φιλία σου με την Ευρυδίκη;

Β: Δεν είναι αυτό που μου κόστισε τη φιλία μου με την Ευρυδίκη, το γεγονός ότι μίλησε με χυδαίους χαρακτηρισμούς για τον σύντροφό μου ήταν απλά το κερασάκι στην τούρτα.