«Δεν ξέρω, με άλλον τα είχε;» - Οι δηλώσεις του Ηλία Κωνσταντίνου για τη σχέση του με την Εύη Βατίδου

«Δεν κρατάω κακία»

Ιωάννα Βουτσή
Youweekly Editor
«Δεν ξέρω, με άλλον τα είχε;» - Οι δηλώσεις του Ηλία Κωνσταντίνου για τη σχέση του με την Εύη Βατίδου

Για την σχέση του με την Εύη Βατίδου μίλησε μεταξύ άλλων ο Ηλίας Κωνσταντίνου το πρωί της Τρίτης 17/10, στην κάμερα του Happy Day στον Alpha. Το μοντέλο σχολίασε τις δηλώσεις της Βατίδου αναφορικά με το ότι δεν υπήρχε σχέση ανάμεσά τους.

Πριν απο μερικό διάστημα, ο ίδιος είχε αναφερθεί στην σχέση του με το πρώην μοντέλο και μάλιστα είχε αποκαλύψει την πρώτη τους γνωριμία. «Με την Εύη Βατίδου, γνωριστήκαμε στο γυμναστήριο την ώρα που έτρεχε στο διάδρομο. Οι γονείς μου, οι φίλοι μου και όλος μου ο κύκλος, ξέρουν από την πρώτη στιγμή για την Εύη.» (δείτε εδώ το βίντεο)

Τι ανέφερε ο Ηλίας Κωνσταντίνου για τη σχέση του με την Εύη Βατίδου

Ο Ηλίας Κωνσταντίνου στις σημερινές (17/10) δηλώσεις του απάντησε: «Δεν ξέρω, με άλλον τα είχε; Ήμασταν ζευγάρι. Το έχω αφήσει πίσω μου, δεν κρατάω κακία. Ήταν μια εμπειρία και αυτή. Από όλους τους ανθρώπους έχουμε να πάρουμε κάποιες εμπειρίες στη ζωή μας, καλές ή κακές. Από εκεί και πέρα η ζωή συνεχίζεται. Ήμασταν τέσσερις μήνες μαζί. Όπως όλα τα πράγματα τελειώνουν κάποια στιγμή, έτσι τέλειωσε και αυτό, πάμε παρακάτω. Αν τη δω θα χαιρετηθούμε και θα μιλήσουμε. Αλίμονο, δεν είμαστε και εχθροί. Δεν στενοχωρήθηκα όταν είπε ότι δεν είχαμε σχέση».

Δείτε εδώ το βίντεο: