Fame Story: «Να σου πω την αλήθεια...» - Η νέα απάντηση της Αλεξάνδρας Κατσαϊτη μετά την καταγγελία της Χριστίνας

''Σάλος'' με το πλάνο που δεν έχει δείξει η παραγωγή

Ελένη Μήτση
Youweekly Editor
NDP
NDP

Το βράδυ του Σαββάτου (14/10) στο 3ο live, που παρακολουθήσαμε στο Fame Story είδαμε να συμβαίνουν πολλά και διάφορα επί σκηνής με αυτό, που συνέβη ανάμεσα στην Αλεξάνδρα Κατσαϊτη και στην Χριστίνα να μην έχει προηγούμενο (δείτε εδώ).

Στη συνέχεια, η ενδυματολόγος πήρε θέση και απάντησε, ωστόσο οι περισσότεροι, τόσο από τους κριτές και τους παίκτες, όσο από τα σχόλια, που έγιναν στο twitter είναι με το μέρος της διαγωνιζόμενης, Χριστίνας.

Η κάμερα του Super Κατερίνα την Τρίτη (17/10) προσέγγισε την Αλεξάνδρα Κατσαϊτη, όσο εκείνη ήταν στο αυτοκίνητό της απαντώντας σε όσα αφορούν στο όνομά της με το πάνελ στη συνέχεια, να συμφωνεί, πως η ενδυματολόγος δε μπορεί να υπερασπιστεί τον εαυτό της.

Oι δηλώσεις της Αλεξάνδρας Κατσαϊτη για το περιστατικό με την Χριστίνα στο Fame Story

«Πρώτον δεν έχω να σου πω κάτι, είμαι ενδυματολόγος, δεν έχω μαγικό ραβδάκι. Ήταν μια εκτίμηση δική της. Να σου πω την αλήθεια δεν άκουσα τι ειπώθηκε, ο καθένας μπορεί να πιστεύει, ότι θέλει. Δεν έχω μαγικό ραβδάκι, η δουλειά μου θα τα πει όλα», είπε η Αλεξάνδρα Κατσαϊτη.

Η πρώτη απάντηση της Κατσαΐτη στην καταγγελία της Χριστίνας

«Λυπάμαι που ακούγονται πράγματα που ανήκουν στη φαντασία. Είναι νέο παιδί και είναι κρίμα, δεν ισχύει τίποτα από όλα αυτά. Έχω μείνει έκπληκτη για όλα αυτά και για τους χαρακτηρισμούς που άκουσα. Να παίξετε όλο το βίντεο. Της έλεγα "σε παρακαλώ βγάλε το ρούχο, μην είσαι αγενής". Με αυτόν τον τόνο ακριβώς. Φορούσε ρούχο άλλης σπουδάστριας για το fitting. Της έπιασα την τιράντα και μου είπε ότι δεν πρέπει να την ακουμπάω. Η έκρηξή της είναι είναι για να δημιουργεί εντυπώσεις και όχι η ουσία», είπε χαρακτηριστικά η Αλεξάνδρα Κατσαΐτη.

Έπειτα έπαιξε το βίντεο, όμως επειδή πρόκειται για ένα πολύ μικρό απόσπασμα, στο οποίο δεν φαινόταν από την αρχή η διαμάχη, ο παρουσιαστής ανέφερε πως θα το ερευνήσει η παραγωγή και πως σε θέματα κακοποίησης δεν τίθεται θέμα συζήτησης, εξηγώντας πως αν αποδειχθεί πως η παίκτρια δέχθηκε πράγματι επίθεση, θα προχωρήσει σε αποβολή.