Ανδρέας Γεωργίου: «Μόνο που τα συζητάμε...» - Οι δηλώσεις του σκηνοθέτη για τα ομοφοβικά σχόλια

«Είναι πλέον 2023, αν είναι δυνατόν;...»

Γιώτα Πεπαρίδη
Youweekly Editor
NDP/ 24-08-2021 Κτήμα Μελεαγρίς.Παρουσίαση του σήριαλ του MEGA
NDP/ 24-08-2021 Κτήμα Μελεαγρίς.Παρουσίαση του σήριαλ του MEGA "Η γη της ελιάς"

Ο γνωστός ηθοποιός και σκηνοθέτης, Ανδρέας Γεωργίου, "πιάστηκε" από την κάμερα της πρωινής εκπομπής "Το Πρωινό", που προβάλλεται από τη συχνότητα του τηλεοπτικού σταθμού του ΑΝΤ1, και ο δημοσιογράφος, Γρηγόρης Μπάκας, έσπευσε να τον ρωτήσει για τα ομοφοβικά σχόλια, που αναπαράγονται τελευταία στα μέσα μαζικής ενημέρωσης.

Όλα ξεκίνησαν τον περασμένο Αύγουστο, όταν η Ελλάδα καιγόταν, με τα πύρινα μέτωπα να είναι πολλαπλά, σκορπισμένα σε διάφορες πόλεις και χωριά... Τότε κυκλοφόρησε ένα εξώφυλλο περιοδικού, το οποίο είχε τον ηθοποιό και η ερώτηση που έθετε στο κοινό, με την οποία ασχολήθηκε το άρθρο αφορούσε την προσωπική του ζωή.

Ο δημοσιογράφος τότε είχε αναρωτηθεί δημόσια εάν ο σκηνοθέτης είναι γκέι και αν αυτός είναι ο λόγος που δεν έχει κάποια σύντροφο. Μάλιστα, έκανε και αντίστοιχη ανάρτηση στο Instagram tagάροντας τον ίδιο.

Εκείνος με τη σειρά του, δημοσίευσε το post και έδωσε την δική του απάντηση, απορώντας με το γεγονός πως ένας άνθρωπος των media ασχολείται με τόσο ανούσια πράγματα την ώρα που υπάρχουν σοβαρότερα προβλήματα και ανθρώπινες ζωές κινδυνεύουν.

«Γιατί δεν βρίσκει γυναίκα ο Γεωργίου αναρωτιέται. Μήπως επειδή είναι γκέι; Εσείς τι λέτε;», έγραφε χαρακτηριστικά το story του δημοσιογράφου.

Δείτε επίσης: Τα δύο "παιδιά" του Ανδρέα Γεωργίου

«Και με κάνει και ταγκ! Δηλαδή σήμερα καίγεται η Ελλάδα και ο δημοσιογράφος αυτός αναρωτιέται αν είμαι γκέι», ήταν η απάντηση του ηθοποιού.

Ανδρέας Γεωργίου εξώφυλλο

Οι σημερινές δηλώσεις του Ανδρέα Γεωργίου για τα ομοφοβικά σχόλια

Σε σημερινή ερώτηση, λοιπόν του Μπάκα για τα ομοφοβικά σχόλια εκείνος απάντησε χωρίς κανέναν ενδοιασμό:

«Μόνο που τα συζητάμε… Είναι πλέον 2023, αν είναι δυνατόν; Τι θες να σου πω τώρα; Για τα ομοφοβικά σχόλια; Συγγνώμη για την έκφραση, αλλά τι να στεναχωρηθώ; Μη με πούνε π@@στη; Τι να στεναχωρηθώ; Άνθρωποι έξυπνοι είμαστε, ο κόσμος θεωρώ, ότι έχει ξυπνήσει. Τι να πω για αυτό το θέμα; Δε θέλω καν να το συζητήσω. Δεν θέλω να λέω πως είμαστε πίσω. Όχι δεν είμαστε πίσω. Για αυτό όταν γίνονται περίεργα σχόλια, ο κόσμος αντιδρά και προχωράει. Δεν είμαστε πίσω, όχι. Δε θέλω να σκέφτομαι έτσι, είμαι αισιόδοξος άνθρωπος», εξήγησε ο ηθοποιός.

«Φέτος έχει πάρα πολλές σειρές, ο κόσμος έχει να επιλέξει. Όλοι κάνουμε το καλύτερο, για να επιβιώσουμε. Δε χρειάζεται να το συγκρίνουμε με το reality. Είναι μεγάλη η πίτα, θα ήταν ωραίο να μπορούμε να την μοιραστούμε, αν σου πω ότι δε θέλω να είμαι πρώτος, θα σου πω ψέματα», κατέληξε ο σκηνοθέτης.

Δείτε παρακάτω το απόσπασμα: