«Είναι σαν μνημόσυνο...» - Η αποκάλυψη του Τάσου Γιαννόπουλου για το remake του "Ευτυχισμένοι Μαζί"

Πόσες μπύρες ήπιε τελικά ο Μάκης;

Ιωάννα Βουτσή
Youweekly Editor
«Είναι σαν μνημόσυνο...» - Η αποκάλυψη του Τάσου Γιαννόπουλου για το remake του

Για το ενδεχόμενο επιστροφής της επιτυχημένης σειράς του Mega "Ευτυχισμένοι Μαζί" στην τηλεόραση μίλησε το πρωί της Τρίτης 17/10 ο Τάσος Γιαννόπουλος στην εκπομπή Breakfast@star. Το τηλεοπτικός "Μάκης" δεν φαίνεται να συμφωνεί με την ιδέα ενός remake της σειράς ενώ μεταξύ άλλων σχολίασε το αν ένας ηθοποιός μπορεί να γίνει παρουσιαστής.

Οι δηλώσεις του Τάσου Γιαννόπουλου για το remake του "Ευτυχισμένοι Μαζί"

«Είμαι περήφανος που το “Ευτυχισμένοι μαζί” κάνει επιτυχία μετά από 16-17 χρόνια. Είναι μια σειρά που "έγραψε". Μεγαλώνουν γενιές με αυτή τη σειρά. Ο Μάκης δεν έπινε τις μπύρες στη πραγματικότητα, ήταν μια γουλιά κάθε φορά. Αλλά αν τις μετρήσω ήταν εκατοντάδες. Δεν υπάρχει λόγος να κάνουμε remake της σειράς, είναι σαν μνημόσυνο. Θα ήμουν αρνητικό, καλό είναι τα πράγματα να μένουν στο πικ τους», είπε αρχικά ο Τάσος Γιαννόπουλος.

Δείτε επίσης: Το απίστευτο σεναριακό λάθος αποκαλύφθηκε 14 χρόνια μετά στο "Ευτυχισμένοι Μαζί".

«Αν ο ηθοποιός έχει την ικανότητα και την ευστροφία, μπορεί να παρουσιάσει ένα τηλεπαιχνίδι. Πολλοί ηθοποιοί έκαναν τεράστιες επιτυχίες σε τηλεπαιχνίδια. Αν κάποιος θέλει να ασχοληθεί με την υποκριτική, πρέπει να σπουδάσει. Εγώ δεν μπορώ να εγχειρήσω έναν ασθενή. Εγώ δεν έχω την ικανότητα για να παρουσιάσω μια εκπομπή». κατέληξε

Δείτε εδώ τις δηλώσεις του:

Οι δηλώσεις του Τάσου Γιαννόπουλου για τον Πέτρο Φιλιππίδη

Έχετε συνεργαστεί με τον Πέτρο Φιλιππίδη. Πως νιώσατε με όλο αυτό που ξέσπασε;

Με στεναχώρησε, γιατί έβλεπα γνωστούς μου ανθρώπους να τους συμβαίνει αυτό, είτε από τη μία πλευρά είτε από την άλλη. Γνωρίζω και τον Πέτρο Φιλιππίδη και την Άννα Μαρία Παπαχαραλάμπους και την Πηνελόπη Αναστασοπούλου και άλλους συναδέλφους που είναι κι από τη μια και από την άλλη πλευρά. Αυτό είναι σαν να συμβαίνει μέσα στο ίδιο σου το σπίτι. Από κει και πέρα, βεβαίως, η Δικαιοσύνη είναι αρμόδια να κρίνει.

Το είχατε φανταστεί ποτέ;

Όχι, κι ένιωσα τεράστια στεναχώρια. Εγώ γνώριζα μόνο ένα περιστατικό, μόνο μια καταγγελία που είχε γίνει.

Πιστεύετε ότι ο κόσμος ξεχνάει;

Όχι. Ο κόσμος δεν ξεχνάει, αλλά ούτε και ο χώρος. Εδώ όμως υπάρχει ένα σοβαρό ερώτημα. Τι γίνεται με την επανένταξη των ανθρώπων που καταδικάζονται, φυλακίζονται ή εκτίουν την όποια ποινή τους επιβάλλεται και μετά βγαίνουν στην κοινωνία; Πως θα τους δεχθεί η κοινωνία μας; Μετά δεν πρέπει να γίνει η επανένταξη στην κοινωνία; Αυτό είναι μεγάλο κοινωνικό ζήτημα. Κι αυτό ισχύει για οποιονδήποτε άνθρωπο καταδικάζεται.

Ο Φιλιππίδης και ο Γιαννόπουλος