Ευτυχισμένοι Μαζί: Έκανε "μπαμ" αλλά δεν το πρόσεξε κανείς - Το απίστευτο σεναριακό λάθος αποκαλύφθηκε 14 χρόνια μετά

Ουπς...

Στέλλα Μούτσιου
Youweekly Editor
Ευτυχισμένοι Μαζί: Έκανε

Πολλές από τις σειρές που έχουμε όλοι αγαπήσει και θυμόμαστε μέχρι και σήμερα, με τον καιρό αποκαλύπτεται πως έχουν κάνει κάποια σοβαρά λάθη στο σενάριό τους και όχι μόνο, αλλά συνήθως κανείς δεν το παίρνει χαμπάρι τη στιγμή που τις παρακολουθεί.

Δείτε επίσης: Το πιο "μπαμ" σεναριακό λάθος στην σειρά Κωνσταντίνου και Ελένης - Ο ηθοποιός που έπαιξε δυο διαφορετικούς ρόλους

Πολύ πρόσφατα διέρρευσε ένα από τα μεγαλύτερα λάθη που έδειξε η κάμερα του MEGA στο κωμικό σίριαλ "Ευτυχισμένοι μαζί". Όταν οι δύο οικογένειες ενώθηκαν, συγκεκριμένα, οι δύο κόρες της Ελένης, Εύα και Φίφη, υποστήριζαν πως ήταν χορτοφάγοι, επομένως το κρέας δεν χωρούσε στη διατροφή τους και κάθε φορά που έβλεπαν τον Διονύση, τον Μάρκο, τον Θανάση καιτον Γιαννάκη να τρώνε λαίμαργα κάποιο είδος κρέατος, αηδίαζαν και χαρακτήριζαν την τροφή αυτή ως "πτώμα".

Το σεναριακό λάθος που δεν παρατήσε κανείς στη σειρά του MEGA "Ευτυχισμένοι μαζί"

Αυτό, όμως, κράτησε για λίγο, αφού λίγα επεισόδια αργότερα όταν ο πλέον πατέρας των κοριτσιών, που υποδυόταν ο Γιάννης Μπέζος, αποφάσισε να βγάλει την οικογένεια για πρωινό στην μπιραρία του, τους έβγαλε να φάνε αυγά, μπέικον, λουκάνικα και τηγανιτές πατάτες. Εκείνες, όχι μόνο δεν αντέδρασαν άσχημα, αλλά αντιθέτως ενθουσιάστηκαν.

Δείτε εδώ ποιος πρωταγωνιστής έπαιρνε 1.000 ευρώ το επεισόδιο στο Ευτυχισμένοι μαζί και δεν ήταν ο Γιάννης Μπέζος

Η Σελένη του My style rocks έπαιξε στην σειρά

Την Σελένη Φωτιάδη την γνωρίσαμε μέσα από την συμμετοχή της στο My style rocks που παίζει καθημερινά μέσα από τη συχνότητα του ΣΚΑΙ. Είναι μια από τις δυνατές παίκτριες και αρκετές φορές έχει κερδίσει τα 2.000 ευρώ του Gala. Βέβαια, δεν είναι η πρώτη φορά που την βλέπουμε στην τηλεόραση...

Η Σελένη (δείτε τον τσακωμό της με την Ηλιάνα Παπαγεωργίου) έχει λάβει συμμετοχή και σε άλλα δυο προγράμματα της ελληνικής τηλεόρασης. Το ένα είναι στον ALPHA και το άλλο ήταν στο MEGA.

Την έχουμε δει να πρωταγωνιστεί στην σειρά Αμφιβολίες και να έχει έναν από του κεντρικούς ρόλους. Στην σειρά ωστόσο Ευτυχισμένοι Μαζί, είχε απλά περάσει για λίγα λεπτά μπροστά από την κάμερα.

Συγκεκριμένα, έκανε μια μαθήτρια στο σχολείο που φοιτούσαν ο Μάρκος με την Εύα. Ήταν μάλιστα, στο ίδιο τμήμα μαζί τους.

Σελένη My style rocks Ευτυχισμένοι Μαζί