Το πιο "μπαμ" σεναριακό λάθος στην σειρά Κωνσταντίνου και Ελένης - Ο ηθοποιός που έπαιξε δυο διαφορετικούς ρόλους

Εμείς δεν το είχαμε πάρει χαμπάρι

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Το πιο

Δεν είναι λίγες οι τηλεοπτικές σειρές που έχουν κάνει λάθος στα σενάρια τους. Πολλά από αυτά όμως τα λάθη ελάχιστοι τα έχουν παρατηρήσει. Όπως για παράδειγμα στο Σασμό που ορισμένα λαθάκια τα έφεραν στο φως οι φανατικοί τηλεθεατές της σειράς. Ένα πολύ "μπαμ" όμως λάθος έγινε και στο Κωνσταντίνου και Ελένης.

Στη σειρά του ΑΝΤ1 που προβλήθηκε από το 1998 έως 2000, ο ίδιος ηθοποιός έπαιξε δυο διαφορετικούς ρόλους. Το γεγονός έγινε πιο ξεκάθαρο από τις συνεχείς επαναλήψεις της σειράς από το 2000 έως και σήμερα.

Αυτός ο ηθοποιός έπαιξε δυο ρόλους στη σειρά Κωνσταντίνου και Ελένης

Συγκεκριμένα, στο επεισόδιο "Μωρό μου, μωρό μου εσύ" ο ηθοποιός που υποδύεται τον πατέρα του "Χρυσάνθεμου", Δημοσθένη και βλέπουμε μαζί με την γυναίκα του Φιλιώ να ζητούν από την Ελένη να κάνει babysitting στο παιδί τους είναι ο ίδιος που υποδύθηκε τον Νίονιο τον Speed που εξαπάτησε της Πατ Κιουτ και στη συνέχεια όλη την παρέα με το μεξικάνικο σήριαλ Η Ελενάλντα.

Δείτε επίσης: Έχουν περάσει 25 ολόκληρα χρόνια: Πως είναι σήμερα οι ηθοποιοί του Κωνσταντίνου και Ελένης (Βίντεο)

Κωνσταντίνου και Ελένης Δημοσθένης Νιόνιος ο Speed

Οι δυο ηθοποιοί της σειράς Κωνσταντίνου και Ελένης που μπήκαν στη Βουλή

Μετά από σχεδόν 24 χρόνια και μεγάλο αγώνα στο... παρασκήνιο, το μεγάλο ΒΥΖΑΝ, που δοξάστηκε όσο λίγα κόμματα μέσα από το «Κωνσταντίνου και Ελένης» και τις μάχες του Κατακουζηνού στις πλατείες και τις γειτονιές, ήρθε η... δικαίωση στις εκλογές της 25ης Ιουνίου!

Όχι ένας, αλλά δύο πλέον ηθοποιοί της αγαπημένης σειράς μπαίνουν στην ελληνική Βουλή από αύριο (27/6) που αυτή συγκροτείται σε σώμα. Και αυτό γιατί το κόμμα της... διαβάστε την συνέχεια εδώ