«Προσεύχεσε, παρακαλάς και περιμένεις» - Συγκίνηση στον αέρα του Πάμε Δανάη με την εξομολόγηση της Δέσποινας Καμπούρη

Βούρκωσε η Μπάρκα

Ελένη Μήτση
Youweekly Editor
«Προσεύχεσε, παρακαλάς και περιμένεις» - Συγκίνηση στον αέρα του Πάμε Δανάη με την εξομολόγηση της Δέσποινας Καμπούρη

Την Τρίτη (17/10) προβλήθηκε στην εκπομπή ''Πάμε Δανάη'' η συνέντευξη, που παραχώρησε η Θάλεια Ματίκα με την ηθοποιό να μιλάει πολύ αναλυτικά για όλους και για όλα, συγκινώντας με την εξομολόγησή της για τη δύσκολη εγκυμοσύνη, που είχε (δείτε εδώ).

Στη συνέχεια και αφού προβλήθηκε η συνέντευξη της ηθοποιού, τον λόγο πήρε η δημοσιογράφος Δέσποινα Καμπούρη θέλοντας και εκείνη με τη σειρά της να μοιραστεί τη δική της δύσκολη εγκυμοσύνη.

Η Καμπούρη έχει φέρει στη ζωή δύο κόρες, οι οποίες σήμερα είναι υγιέστατες, ωστόσο όταν θυμάται όσα βίωσε συγκινείται, όπως και αυτή τη φορά μαζί με τα μέλη του πάνελ - με τη Δανάη Μπάρκα να βουρκώνει.

Η εξομολόγηση της Δέσποινας Καμπούρη για τη δύσκολη εγκυμοσύνη της

«Δεν υπάρχει πιο επίπονο πράγμα να πας να κάνει μια εξέταση β΄ επιπέδου, όπου μιλάμε για ένα σχηματισμένο μωράκι, δεν μιλάμε για ένα μικρό έμβρυο και να σου πει ότι ξέρεις κάτι δεν είναι καλοί οι δείκτες και οι εξετάσεις, όπου εκεί θα πρέπει να γίνουν περαιτέρω εξετάσεις για να δουν αν το μωρό πάσχει από σοβαρά σύνδρομα. Εκεί έρχεσαι αντιμέτωπος με την πιθανότητα διακοπής κύησης. Είναι μια πολύ τραυματική εμπειρία, το έχω περάσει και εγώ αυτό που περιέγραψε η Θάλεια.

Είχα κάνει και εγώ αμνιοπαρακέντηση και εμάς κάποιοι δείκτες ήταν πάρα πολύ ψηλοί και δεν θα ξεχάσω ποτέ τη στιγμή, που έπρεπε να πάρω την απόφαση για να βάλω μια υπογραφή και μετά να περιμένεις μια εβδομάδα ατελείωτη και ατέρμονη για να μάθω αν το μωράκι ήταν υγιές και αν θα συνεχιστεί αυτή η εγκυμοσύνη με τους τρόπους, που όλοι ξέρουμε ή αν θα πρέπει να διακοπεί με τους τρόπους, που όλοι γνωρίζουμε. Είναι πολύ δυσάρεστο. Προσεύχεσε, παρακαλάς και περιμένεις να έρθει αυτή η εβδομάδα, να σου πει να όλα καλά, προχωράμε», είπε η Δέσποινα Καμπούρη.