«Μίλησα με το παιδί...» - Η πρώτη αντίδραση της Σαμπρίνας για τη σύλληψη του γιου και του πρώην συντρόφου της στον Βόλο

Μετά τους πυροβολισμούς στο club του Παναγιώτη Λιαδέλη

Στέλλα Μούτσιου
Youweekly Editor
Φωτογραφία αρχείου NDP Photo Agency
Φωτογραφία αρχείου NDP Photo Agency

Το πρωί της Τρίτης 17/10 έγινε γνωστό πως στο μαγαζί του πρώην συντρόφου της Σαμπρίνας, Παναγιώτη Λιαδέλη, στον Βόλο, σημειώθηκαν πυροβολισμοί μετά από άγριο ξύλο και έτσι ίδιος, αλλά και ο γιος που έχει αποκτήσει με την τραγουδίστρια συνελήφθησαν ως υπεύθυνοι του καταστήματος (δείτε εδώ αναλυτικά).

Το Live News ήρθε σε επικοινωνία με την μητέρα του 19χρονου (δείτε τον εδώ), εξασφαλίζοντας την πρώτη της αντίδραση για το συμβάν, με την ίδια να εξομολογείται τι γνωρίζει γι' αυτό και ποια είναι η κατάσταση του παιδιού της όσο βρίσκεται στο κρατητήριο.

Η πρώτη αντίδραση της Σαμπρίνας στη σύλληψη του πρώην συντρόφου και του παιδιού της

«Κάποιοι πυροβολούσαν, κάποιοι που ήταν μεθυσμένοι, δεν ξέρω τί ήταν αυτοί. Κάλεσαν την αστυνομία, προσπαθούσαν να τους εντοπίσουν, αυτό ξέρω. Μίλησα με το παιδί. Καλά είναι. Από ότι μου είπε και ο δικηγόρος του, κάποιοι πυροβολούσαν έξω από το club αυτό και τρόμαξε ο κόσμος, έπεσαν κάτω, τρόμαξαν και ήθελαν να τους εντοπίσουν. Κάλεσαν την αστυνομία, αυτό ξέρω», είπε χαρακτηριστικά.

Στην εκπομπή μίλησε και ο δικηγόρος του ιδιοκτήτη του club και πρώην συντρόφου της τραγουδίστριας, ο οποίος δήλωσε ότι εκείνος και ο γιος του δεν έχουν κάνει τίποτα απολύτως, παρόλα αυτά είναι ακόμα κρατούμενοι.