Βόλος: Άγριο ξύλο και πυροβολισμοί στο μπαρ του πρώην συντρόφου της Σαμπρίνας, Παναγιώτη Λιαδέλη

Συλλήφθηκαν πατέρας και γιος

Ιωάννα Βουτσή
Youweekly Editor
Instagram: liadelispanagiotis
Instagram: liadelispanagiotis

Σε νύχτα συλλήψεων κατέληξε η χθεσινή, για τον πρώην σύντροφό της Σαμπρίνας Παναγιώτη Λιαδέλη και τον 19χρονος γιο του. Αστυνομικοί πέρασαν χειροπέδες σε πατέρα και γιό αλλά και σε ακόμη έξι άτομα μετά από άγριο ξύλο και πυροβολισμούς στο μπαρ του πρώην μπασκετμπολίστα στο κέντρο του Βόλου, τα ξημερώματα της Δευτέρας 16/10.

Ο άγριος ξυλοδαρμος στο μπαρ του πρωήν συζύγου της Σαμπρίνας

Αφορμή αποτέλεσε ένα περιστατικό διαπληκτισμού ανάμεσα σε θαμώνες του καταστήματος. Δύο άνδρες αλβανικής καταγωγής ήρθαν σε αντιπαράθεση με έναν άλλον θαμώνα του μαγαζιού αλλά και με έναν υπάλληλο και αποχώρησαν. Ωστόσο μετά από λίγο επέστρεψαν στο μπαρ και άρχισαν να πυροβολούν στον αέρα με όπλα κρότου.

Ακολούθησε άγριος ξυλοδαρμός από πέντε υπαλλήλους αλλά και από τον ίδιο τον Παναγιώτη Λιαδέλη, με αποτέλεσμα ο ένας απο τους δύο άνδρες αλβανικής καταγωγής, να τραυματιστεί σοβαρά και να οδηγηθεί στο νοσοκομείο του Βόλου.

Αργότερα στο σημείο έφτασαν αστυνομικοί και συνέλαβαν τους 8 άνδρες οι οποίοι οδηγήθηκαν στον εισαγγελέα Βόλου για την απαγγελία των ποινικών διώξεων στο πλαίσιο της αυτόφωρης διαδικασίας.

Πηγή: Espresso