«Υπήρχε και πριν τον Κώστα Μπακογιάννη» - Στο πλευρό της Σίας Κοσιώνη η Σάσα Σταμάτη μετά τον σάλο για την αντίδραση στην εκλογική ήττα του συζύγου της

Η ανάρτησή της στο Instagram

Στέλλα Μούτσιου
Youweekly Editor
Φωτογραφίες αρχείου NDP Photo Agency
Φωτογραφίες αρχείου NDP Photo Agency

Τη βραδιά των εκλογών η Σία Κοσιώνη χρειάστηκε να ανακοινώσει την ήττα του συζύγου της, Κώστα Μπακογιάννη, καθώς ήρθε δεύτερος, με τη θέση του Δημάρχου Αθηνών να βρίσκεται πλέον στα χέρια του Χάρη Δούκα (δείτε εδώ την 28χρονη αρραβωνιαστικιά του). Το αποτέλεσμα αυτό δημιούργησε έκπληξη και στην ίδια, καθώς στον πρώτο γύρο ο καλός της είχε βγει πρώτος με μεγάλη διαφορά. Η αντίδρασή της, λοιπόν, για την ανατροπή αυτή ήταν που σχολιάστηκε πολύ έντονα από τον κόσμο και από ανθρώπους του χώρου (δείτε την εδώ).

Για τον λόγο αυτό, η Σάσα Σταμάτη αισθάνθηκε την ανάγκη να υπερασπιστεί τη συνάδελφό της, επισημαίνοντας μέσα από μία ανάρτηση στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram πως είναι απόλυτα φυσιολογική η στεναχώρια της, παρά το γεγονός πως εκείνη προσπάθησε να μείνει ανέκφραστη.

Το σχόλιο της Σάσας Σταμάτη για τη Σία Κοσιώνη μετά τον σάλο για την αντίδραση στην ήττα του Μπακογιάννη

«Η Σία Κοσιώνη δεν είναι φίλη μου ούτε κολλητή μου. Την γνώρισα όταν εργαζόμουν στον ΣΚΑΪ και είναι μία άριστη επαγγελματίας και συνάδελφος. Θεωρώ ότι η "επίθεση" και τα σχόλια που δέχεται τις τελευταίες μέρες για τη μη εκλογή του συζύγου της Κώστα Μπακογιάννη είναι πάνω απ' όλα άδικη. Η συναισθηματική της φόρτιση τη βραδιά των αποτελεσμάτων είναι απολύτως λογική αφού είναι ο άνθρωπός της. Και κάτι τελευταίο, η Σία Κοσιώνη υπήρχε και πριν τον Κώστα Μπακογιάννη», σημείωσε χαρακτηριστικά η Σάσα Σταμάτη.

Σάσα Σταμάτη Κοσιώνη

Το "καρφί" της Τατιάνας Στεφανίδου

Το γεγονός πως η παρουσιάστρια βρέθηκε στη δυσάρεστη θέση να ανακοινώσει τα άσχημα νέα για τον σύζυγό της θέλησε να σχολιάσει η Τατιάνα Στεφανίδου τη Δευτέρα 16/10 μέσα από τη δική της εκπομπή στο κανάλι του ALPHA, T-Live.

Η παρουσιάστρια, ως δημοσιογράφος, αντιλαμβάνεται τι δυσκολία που κρύβει κάτι τέτοιο, καθώς πρόκειται για τον άνθρωπό της, ο οποίος, μάλιστα, είχε και το προβάδισμα προηγουμένως (δείτε εδώ τις πρώτες δηλώσεις του). Γι' αυτό δήλωσε ξεκάθαρα πως δεν θα ήθελε να βρίσκεται στη θέση της.

«Πρέπει να είναι πολύ δύσκολο να κάνεις ζωντανή εκπομπή και να μαθαίνεις ότι ο σύζυγός σου έχει υποστεί αυτό το πολιτικό σοκ, γιατί υποτίθεται ότι ήταν το φαβορί. Δεν είναι μόνο ότι δεν βγήκε έχουν και 11 μονάδες διαφορά. Είμαι στην τηλεόραση σε ζωντανές εκπομπές 27 - 30 χρόνια, 30, δεν μπορώ να τα κρύψω, είναι και η ηλικία μου τέτοια. Δεν θα ήθελα να είμαι στη θέση της πω πω... Να παρουσιάζεις δηλαδή live εκπομπή, εκλογική βραδιά και να πρέπει να παρουσιάσεις το αποτέλεσμα για τον άντρα σου και ένα τέτοιο αποτέλεσμα... Δεν θα ήθελα να είμαι στη θέση της», είπε.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Κώστας Μπακογιάννης & Σία Κοσιώνη: Όλοι κοιτούσαν τον μικρό Δήμο - Η σπάνια οικογενειακή έξοδος του ζευγαριού στο Γκάζι

Κώστας Μπακογιάννης: Οικογενειακή απόδραση με τη Σία Κοσιώνη και τον μικρό Δήμο στο Καρπενήσι - Ο γιος τους έχει γίνει ολόκληρος άντρας

Στα κόκκινα: Το λαμπερό Χριστουγεννιάτικο έλατο που στόλισε η Σία Κοσιώνη στο ΣΚΑΪ μαζί με το γιο της

Σία Κοσιώνη: Ντυμένη στα κόκκινα στολίζοντας το πολύχρωμο χριστουγεννιάτικό δέντρο της - Γεμάτο λαμπάκια, κρεμαστά και χιονονιφάδες

Χωρίς ίχνος μακιγιάζ και με θέα την Ακρόπολη: Η πρωινή βόλτα της Σίας Κοσιώνη με το σκύλο της

«Θα τον θυμόμαστε για πάντα...» - Το τελευταίο αντίο του Κώστα Μπακογιάννη στο Βαγγέλη Ξυδέα

Ευχάριστα νέα για τη Σάσα Σταμάτη - Επιστρέφει στην τηλεόραση με δική της εκπομπή;

«Ποιος τον προστάτευσε; Ποια μεγάλα κανάλια; Ονοματίστε!» - Εκτός εαυτού η Αντωνοπούλου για τον Κώστα Μπακογιάννη

Εκλογές 2023: «Ελάτε σας παρακαλώ, μην το κάνετε αυτό!» - Έξω φρενών η Κοσιώνη, σηκώθηκε από το τραπέζι και χτυπούσε τα χέρια της