«Η παρέα όλο και λιγοστεύει» - Ανατριχιάζει η Ελένη Ράντου με τα αποχαιρετιστήρια λόγια της στον Αίαντα Μανθόπουλο

Η συγκινητική ανάρτησή της στο instagram

Στέλλα Μούτσιου
Youweekly Editor
Φωτογραφία αρχείου NDP Photo Agency
Φωτογραφία αρχείου NDP Photo Agency

Το απόγευμα της Τρίτης 17/10 ανακοινώθηκε πως ο Αίας Μανθόπουλος άφησε την τελευταία του πνοή μετά από τη μάχη που έδινε για να κρατηθεί στη ζωή στο νοσοκομείο όπου νοσηλευόταν για μία εβδομάδα ύστερα από βαρύ εγκεφαλικό που υπέστη.

Σκόρπισε τον θρήνο στην οικογένειά του, στα τρία του παιδιά (δείτε εδώ ποια είναι η επιθυμία τους για τη σορό του), αλλά και στα αγαπημένα του πρόσωπα, πολλά από τα οποία υπήρξαν και συνεργάτες του. Ένα από αυτά είναι η Ελένη Ράντου, με την οποία συνεργάστηκαν στη σειρά "Κωνσταντίνου και Ελένης" στο επεισόδιο με τίτλο "Η κατά πανουργίαν ασθενής", όπου παρίστανε τον γιατρό της Βλαχάκη. Η ηθοποιός τον αποχαιρέτησε μέσα από μία ανάρτηση στον προσωπικό της λογαριασμό στο Facebook, με ανατριχιαστικά λόγια.

Η συγκινητική ανάρτηση της Ελένης Ράντου για τον θάνατο του Αίαντα Μανθόπουλου

«Καλό σου ταξίδι στο φως αγαπημένε μας. Πρόωρα μας έφυγες... Η παρέα όλο και λιγοστεύει...», έγραψε.

Ράντου Μανθόπουλος

Το "αντίο" του Σπύρου Μπιμπίλα

Ο Σπύρος Μπιμπίλας είναι από τους πρώτους που τον αποχαιρέτησε δημόσια, προχωρώντας σε μία πολύ συγκινητική ανάρτηση μέσα από τον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram.

Δημοσίευσε μία φωτογραφία του ηθοποιού δηλαδή, την οποία συνόδευσε με μερικά τρυφερά λόγια, περιγράφοντας τις συζητήσεις τους και τις εξομολογήσεις που του έκανε ο ίδιος για τα προβλήματα που τον βασάνιζαν.

Δείτε επίσης όλα όσα δεν γνωρίζατε για τον ηθοποιό: Η καριέρα, οι γάμοι & οι δικαστικές διαμάχες, η σχέση του με την Ειρήνη Παππά, η επίθεση και πολλαπλές επεμβάσεις στο πρόσωπο

«Γιατί ρε όμορφε φίλε μας την έκανες τόσο νωρίς; Γιατί να φύγεις έτσι; Θα θυμάμαι πάντα με πόση αγάπη μου άνοιξες κάνα δυο φορές την καρδιά σου για να μου μιλήσεις για τα προβλήματά σου... Καλό ταξίδι Αίαντα ωραίε ηθοποιέ και άνθρωπε... θα μας λείψεις πολύ....», έγραψε.