«Στο βίντεο που έχουμε στην κατοχή μας και θα δείξουμε, φαίνεται...» - Η αποκάλυψη του Νίκου Κοκλώνη για την καταγγελία εις βάρος της Κατσαΐτη στο Fame Story

Όλη η αλήθεια

Στέλλα Μούτσιου
Youweekly Editor
«Στο βίντεο που έχουμε στην κατοχή μας και θα δείξουμε, φαίνεται...» - Η αποκάλυψη του Νίκου Κοκλώνη για την καταγγελία εις βάρος της Κατσαΐτη στο Fame Story

Η κάμερα της εκπομπής του ALPHA, Super Κατερίνα, βρέθηκε στο σόου μόδας, World’s Excellence Gala 2023, για τα δύο χρόνια παρουσίας του Fashion TV που πραγματοποιήθηκε στο Grand Hyatt Athens τη Δευτέρα 16/10 και συνάντησε τον Νίκο Κοκλώνη, ο οποίος ήταν και ο παρουσιαστής της βραδιάς.

Ο ίδιος, λοιπόν, έκανε κάποιες δηλώσεις σχετικά με το Fame Story, με αφορμή το γεγονός πως η ομάδα έχει αποδεκατιστεί, αλλά και σχετικά με την καταγγελία της Χριστίνας για την κακοποιητική συμπεριφορά της Αλεξάνδρας Κατσαΐτη.

Η αποκάλυψη του Νίκου Κοκλώνη για την καταγγελία κατά της Κατσαΐτη στο Fame Story

«Κάποια παιδιά έχουν κολλήσει Covid, οπότε μ' αυτά και μ' αυτά η ακαδημία χωρίστηκε στα δύο. Στην Covid πλευρά και στη μη Covid πλευρά. Τα παιδιά που έχουν νοσήσει, φυσικά δεν έχουν συμπτώματα, αλλά δεν μπορούν να διαγωνιστούν. Ή θα διαγωνιστούν αν θέλουν σε κάποιο στούντιο. Οπότε έχουμε μετατρέψει το σπίτι σε δύο καταστάσεις, την κανονική και την κατάσταση αποθεραπείας», είπε αρχικά, εξηγώντας τι θα συμβεί στο 4ο live.

Όσον αφορά το περιστατικό ανάμεσα στη στυλίστρια και την διαγωνιζόμενη, δήλωσε: «Εγώ ως παραγωγός, αλλά και ως παρουσιαστής του project, είμαι κάθετος σε τέτοιες συμπεριφορές. Οποιαδήποτε κακοποιητική συμπεριφορά είτε αφορά συντελεστή είτε σπουδαστή ή οποιονδήποτε έχει να κάνει με την εταιρεία μας και τον χώρο που βρισκόμαστε, δεν θα γίνει ανεκτή. Έχουμε το βίντεο, κατά πάσα πιθανότητα θα παίξει στο live της Παρασκευής ή σε κάποια από τις εκπομπές μας. Τα πράγματα δεν έγιναν έτσι. Δηλαδή, η Χριστίνα επέλεξε να μη φορέσει το ρούχο που της είχε προτείνει η Αλεξάνδρα, και να φορέσει ένα ρούχο μιας άλλης σπουδάστριας. Στο βίντεο που έχουμε στην κατοχή μας και θα δείξουμε, φαίνεται ότι φοράει το άλλο ρούχο και το δικό της είναι μέσα στη θήκη».

Στην κάμερα του Happy Day απάντησε και για το θέμα που προέκυψε ανάμεσα στη Σίσσυ Χρηστίδου και τον Δημήτρη Αλεξάνδρου: «Το θέμα της Σίσσυς Χρηστίδου με τον Δημήτρη Αλεξάνδρου νομίζω το λύσαμε. Στην ίδια εταιρεία παραγωγής είμαστε όλοι, μια οικογένεια είμαστε, μια παρεξήγηση υπήρχε. Θεωρώ ότι δεν υπάρχει πλέον, άρα είμαστε καλά και ο καθένας έχει βρει τον δρόμο του» (δείτε εδώ τι πραγματικά συνέβη).

Ενώ για το επόμενο J2US, ξεκαθάρισε: «Αll Star στο J2US θα δείτε όταν αρχίσω να γερνάω, σε 10 με 15 χρόνια. Τώρα θα πάμε σε κανονικό κύκλο. Το επόμενο Just θα βγει τον Φεβρουάριο από τον Αlpha και καλό καλοκαίρι!».