Κώστας Φαλελάκης: «Η ανιψιά μου ρώτησε τη μητέρα του "ο θείος Κώστας με τον θείο Μηνά ήταν έτσι;..."»

«Άκουσε από συμμαθητές του για το θέμα της ομοφυλοφιλίας»

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Κώστας Φαλελάκης: «Η ανιψιά μου ρώτησε τη μητέρα του

Ο Κώστας Φαλελάκης βρέθηκε καλεσμένος το βράδυ της Τρίτης 17/10 στην late night εκπομπή The 2night show, που προβάλλεται μέσα από τη συχνότητα του ΑΝΤ1. Ο ηθοποιός, μίλησε για τα επαγγελματικά του αλλά και την προσωπική του ζωή, ανοίγοντας χαρτιά του για την ομοφυλοφυλία.

Ο ηθοποιός αναφέρθηκε συγκεκριμένα στην απόφαση των ομόφυλων ζευγαριών να αποκτήσουν παιδί, αποκαλύπτοντας την αντίδραση της ανήλικης ανιψιάς του όταν έμαθε πως είναι είχε σχέση με το θείο της, Μηνά Χατζησάββα.

Η εξομολόγηση του Κώστα Φαλελάκη

«Παρατηρώ ότι κάθε φορά που γίνεται μία συζήτηση πάνω σε αυτό σε κάποια τηλεοπτική εκπομπή, καλούν κάτι «οικογενειάρχες» να μιλήσουν για αυτό. Γιατί δεν καλείτε μονογονεϊκές οικογένειες ή παιδιά που μεγάλωσαν μέσα σε αυτές να σας πουν πώς μεγάλωσαν; Γιατί εγώ ξέρω τέτοια παιδιά και είναι μια χαρά. Όλη την παθογένεια που αυτή τη στιγμή έχει η κοινωνία την έχει "κυοφορήσει" η παραδοσιακή οικογένεια. Να δούμε τι θα βγάλει και η άλλη;», ανέφερε αρχικά για την συζήτηση που έχει γίνει σχετικά με την τεκνοθεσία από ομόφυλα ζευγάρια.

Στην συνέχεια έπειτα από αναφορά του Γρηγόρη Αρναούτογλου πως πολλά παιδιά μεγαλωμένα σε ετερόφυλα ζευγάρια βγαίνουν κατεστραμμένα, σχολίασε: «Το παιδί που μεγαλώσει μέσα εκεί, το προετοιμάζει η ίδια η οικογένεια. Μια ανιψιές από την οικογένεια του Μηνά έχει ένα κοριτσάκι και κάποια στιγμή άκουσε από συμμαθητές του για το θέμα της ομοφυλοφιλίας. Είναι 8 χρονών. Και ρώτησε τη μητέρα του και εκείνη του εξήγησε πολύ ήρεμα ότι όπως είμαστε ζευγάρι εγώ κι ο μπαμπάς σου, υπάρχουν και άλλα ζευγάρια, μπορεί ένα κορίτσι με ένα κορίτσι ή ένα αγόρι με ένα άλλο αγόρι. Τον Μηνά δεν τον γνώρισε γιατί γεννήθηκε όταν πέθανε, ήταν μηνών. Το άκουσε προσεκτικά και της λέει "ο θείος Κώστας με τον θείο Μηνά ήταν έτσι;". Αυτό το κορίτσι έχει γνωρίσει τον σύντροφό μου τώρα, και κάθε φορά που είναι να βρεθούμε λέει θα έρθει και ο... Άρα ποιο είναι το θέμα;», εξομολογήθηκε από πλευράς του ο Κώστας Φαλελάκης.

Δείτε επίσης: «Η τέφρα του Μηνά είναι σκορπισμένη στο...» - Ρίγη συγκίνηση με την εξομολόγηση του Φαλελάκη για τον Χατζησάββα