«Η κόρη μου Μελίνα είναι στο εξωτερικό οπότε δεν...» - Η εξομολόγηση του Ντέμη Νικολαΐδη για τα παιδιά του

«Ήμουν κλειστός, αντικοινωνικός, αντιδημοσιογραφικός»

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
«Η κόρη μου Μελίνα είναι στο εξωτερικό οπότε δεν...» - Η εξομολόγηση του Ντέμη Νικολαΐδη για τα παιδιά του

Μια σπάνια δημόσια εμφάνιση πραγματοποίησε ο Ντέμης Νικολαΐδης, στην παρουσία προγράμματος του ACTION 24.. Τον παλαίμαχο ποδοσφαιριστή λοιπόν, τον συνάντησαν οι τηλεοπτικές κάμερες και οι δημοσιογράφοι δεν γινόταν να μην τον ρωτήσουν σχετικά με τη ζωή του, ειδικά τώρα που είναι ελεύθερος μετά το διαζύγιο του με την Δέσποινα Βανδή.

Ο παρουσιαστής πλέον αθλητικής εκπομπής, μίλησε για τα επαγγελματικά του, ενώ έκανε αναφορά και στα δυο του παιδιά, την κόρη του Μελίνα και το γιο του, Γιώργο.

Οι δηλώσεις του Ντέμη Νικολαϊδη

«Δεν είχα φανταστεί ότι θα έκανα αθλητική εκπομπή γιατί ήμουν κλειστός, αντικοινωνικός, αντιδημοσιογραφικός. Είχα κόμπλεξ και πρόβλημα και δεν μιλούσα στους δημοσιογράφους. Εγώ είχα το πρόβλημα όμως, όχι αυτοί. Τώρα είμαι πιο ανοιχτός και γι’ αυτό μιλάω και τώρα σε εσάς», ανέφερε αρχικά για το νέο βήμα αυτό, όπου παρουσιάζει τη δική του αθλητική εκπομπή στην τηλεόραση.

Στην συνέχεια, τον ρώτησαν και για τα παιδιά του, λέγοντας: «Ο γιος μου την βλέπει την εκπομπή, μου κάνει σχόλια, μου στέλνει πληροφορίες, είναι αυστηρός κριτής. Τέτοιους θέλουμε για να γινόμαστε καλύτεροι». Ενώ για την κόρη του: «Η κόρη μου Μελίνα είναι στο εξωτερικό οπότε δεν βλέπει την εκπομπή μου αλλά τα συζητάμε όλα. Θα βάλω την κόρη μου να βλέπει αθλητική εκπομπή; Αν δεν ασχολείσαι με το ποδόσφαιρό είναι λίγο βαρετό να το βλέπεις».

Σε ερώτηση αν παίζει ακόμα μπάλα, απάντησε: «Δεν παίζω μπάλα αυτό το διάστημα θα ξεκινήσω όμως. Για αρκετό καιρό είχα σταματήσει γιατί είχα πάρει και κιλά και δεν μπορούσα να παίζω ποδόσφαιρο».

Δείτε επίσης: Προσπάθησαν να κρυφτούν αλλά δεν τα κατάφεραν: Αγκαλιές και φιλιά για τον Ντέμη Νικολαΐδη και την σύντροφό του σε παραλία της Τήνου