«Μονίμως...» - Ο έντονος εκνευρισμός της Σταματίνας Τσιμτσιλή με τον Στέφανο Κασσελάκη στον αέρα του Happy Day

Τα σχόλια του πάνελ

Ελένη Μήτση
Youweekly Editor
NDP
NDP

Τον τελευταίο καιρό πολλά τα σχόλια για τον Στέφανο Κασσελάκη τόσο για το διάστημα, που κατάφερε να γίνει γνωστός και να κερδίσει την ηγεσία του ΣΥΡΙΖΑ, όσο και για τις πτυχές της προσωπικής του ζωής, που διαρρέουν.

Από τη μεριά της η Σταματίνα Τσιμτσιλή την Τετάρτη (18/10) έκανε το δικό της σχόλιο για τον Κασσελάκη από το πάνελ του Happy day. Η παρουσιάστρια λοιπόν, από τη μεριά της τόνισε, πως έχει χαθεί το κέντρο του σχολιασμού προς το πρόσωπό του.

Πιο αναλυτικά, οι περισσότεροι εστιάζουν στη σχέση (δείτε τον εδώ στο Ηρώδειο με τον Tyler) και την περιουσία του Στέφανου Κασσελάκη με την Σταματίνα Τσιμτσιλή να θεωρεί, πως η όλη συζήτηση έχει αρχίσει να αδικεί τον πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ.

Οι δηλώσεις της Σταματίνας Τσιμτσιλή για τον Στέφανο Κασσελάκη

«Όταν θες να συστήνεσαι και ο άλλος θες να ενδιαφέρεται για τις απόψεις, το μυαλό σου, αυτό που έχει να του προτείνεις, αλλά εσύ μονίμως ως πρώτο θέμα συζήτησης θέτεις την σεξουαλική προτίμηση και τα σχόλια που γίνονται επ’ αυτής....o κύριος Κασσελάκης το τροφοδοτεί.

Όλο αυτό αδικεί μόνο τον ίδιο τον Κασσελάκη γιατί τελικά αυτό που μένει είναι μόνο αυτό. Θα μπορούσε να πει στους δημοσιογράφους ότι ¨τα έχω πει, έχω μιλήσει ανοιχτά, δεν έχω να πω κάτι άλλο γι΄ αυτό”. Ας σταματήσει αυτή η κουβέντα», είπε η Σταματίνα Τσιμτσιλή.

Το έντονο σχόλιο του Παπαδάλη για τον Κασσελάκη

Από πολλούς σχολιάστηκε η απουσία του Κασσελάκη την Κυριακή (15/10) των εκλογών, όπως και από τον Γιώργο Παπαδάκη την Τρίτη (17/10) στην εκπομπή ''Καλημέρα Ελλάδα'' με τον παρουσιαστή να θεωρεί άστοχη την περίοδο, που έφυγε.

Σε κάθε περίπτωση, ο Παπαδάκης ήθελε να καταστήσει σαφές, πως δεν τον ενδιαφέρει να φύγει από την ουσία του η συζήτηση περί Κασσελάκη, καθώς η δική του εκπομπή εστιάζει σε αμιγώς πολιτικά θέματα σε αντίθεση με άλλες.

«Το γεγονός, ότι αυτήν την κρίσιμη περίοδο, είχαμε εκλογές ο κύριος Κασσελάκης, εγώ δεν εξετάζω και δεν θα μπω στη διαδικασία αν έχει σπίτι, τι σπίτι είναι, γιατί πήγε στην Αμερική, αλλά ο πρόεδρος της αξιωματικής αντιπολίτευσης φεύγει και πηγαίνει Αμερική...δε μπορούσε να αναβάλει το ταξίδι και να το πάει λίγο αργότερα; Είπα δε με ενδιαφέρει τι πάει να κάνει, δεν με ενδιαφέρει σε τι σπίτι μένει...», είπε αρχικά ο Γιώργος Παπαδάκης.

«Μπορεί να πήγε να βγάλει τα χειμωνιάτικα», είπε η Μαρία Αναστασοπούλου με χιούμορ

«Ααα παράτα μας από εκεί...θα το πουν αυτό οι επόμενοι μετά αυτό. Δε θέλω να το συζητάω, δε θα κάτσω να συζητάω για τα ρούχα των πολιτικών προσώπων. Εγώ μένω στο πολιτικό καθαρά», συνέχισε ο Γιώργος Παπαδάκης.

ΠΗΓΗ μονίμως ως πρώτο θέμα συζήτησης θέτεις την σεξουαλική προτίμηση