Έτοιμη να γίνει μητέρα η Ευρυδίκη Παπαδοπούλου στα 39 της - Η αποκάλυψη για την συντήρηση ωαρίων

Full in love με τον νέο της σύντροφό

Ελένη Μήτση
Youweekly Editor
Έτοιμη να γίνει μητέρα η Ευρυδίκη Παπαδοπούλου στα 39 της - Η αποκάλυψη για την συντήρηση ωαρίων

Την Τετάρτη (18/10) η Ευρυδίκη Παπαδοπούλου παραχώρησε δηλώσεις στην κάμερα του Mega Καλημέρα με την επιχειρηματία να μιλάει για την προσωπική της ζωή και όσα ζει με τον νέο της σύντροφο (δείτε τον εδώ).

Η ίδια μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στο κομμάτι της μητρότητας μιας και έχει αποκαλύψει, πως ο σύντροφός της της έδωσε μονόπετρο και εν ολίγοις έχει γίνει η πρόταση γάμου. Έτσι λοιπόν, τώρα που η Παπαδοπούλου έχει βρει τον κατάλληλο σύντροφο σκέφτεται και το κομμάτι του παιδιού.

Σχετικά με την ηλικία της, την οποία δεν κρύβει, η Παπαδοπούλου αποκάλυψε, πως δεν έχει προχωρήσει σε συντήρηση ωαρίων, όπως πολλές γυναίκες, ωστόσο θα ήθελε να αποκτήσει ένα δικό της παιδί.

Οι δηλώσεις της Ευρυδίκης Παπαδοπούλου για την κατάψυξη ωαρίων

«Δεν είχα σκεφτεί την κατάψυξη ωαρίων και ήταν το μόνο λάθος, που είχα κάνει, αλλά εντάξει ακόμα 39 χρονών είμαι, έχουμε δει και άλλες περιπτώσεις και 50 χρονών να έχουν εγκυμοσύνες και 45χρονες, οπότε έχουμε θετική σκέψη», είπε η Ευρυδίκη Παπαδοπούλου.

Ο άσχημος χωρισμός της με τον πρώην της

Στην στήλη «Αρπαγή» της Μαίρης Αργυριάδου και στην εκπομπή Breakfast at star βρέθηκε το πρωί της Τρίτης 9/5 η Ευρυδίκη Παπαδοπούλου. Η επιχειρηματίας και πρώην παίκτρια του Survivor ήταν άκρως αποκαλυπτική και δεν δίστασε να απαντήσει σε όλες τις "καυτές" ερωτήσεις.

Μάλιστα, μεταξύ άλλων, αναφέρθηκε και στον χωρισμό της, αποκαλύπτοντας πως τον έπιασε να την απατά.

«Χώρισα, προσπαθώ να είμαι καλά. Καλύτερα είμαι... Με πείραξε η κοροϊδία. Θέλω οι άλλοι να είναι καθαροί, όπως είμαι κι εγώ απέναντι σε όλους. Ήταν να παντρευτούμε! Ήταν! Έχω απατήσει κι εγώ βέβαια! Στην απιστία χτυπιέμαι, κοπανιέμαι! Δεν έχω πει σε κανέναν άντρα να χωρίσουμε αλλά θέλω να προχωρήσω στην ζωή μου, να κάνω οικογένεια. Ο κύκλος με την Βρισηίδα έχει τελειώσει οριστικά. Ο καθένας κοιτάει τον ποπό του», είπε αρχικά η Ευρυδίκη.

Ε.Π.: Την πρώτη φορά που έφυγα από το Survivor στεναχωρήθηκα. Δεν ήθελα να φύγω, ο πρώην σύντροφός μου το ήθελε.

Μ.Α.: Ο πρώην σύντροφός σου ήθελε να φύγεις νωρίτερα;

Ε.Π.: Ωπ, κάτσε γιατί εδώ βρήκαν τα κέρατα!

Μ.Α.: Τον τσάκωσες;

Ε.Π.: Τον τσάκωσα! Ουδέν κρυπτόν από την Ευρυδίκη Παπαδοπούλου.