«Αντίο φίλε» - Συγκλονισμένος ο Σταύρος Νικολαΐδης με τον θάνατο του Μανθόπουλου

Η συγκινητική ανάρτησή του

Ελένη Μήτση
Youweekly Editor
NDP
NDP

Από την Τρίτη (17/10), που έγινε γνωστός ο θάνατος του Αίαντα Μανθόπουλου βλέπουμε να τον αποχαιρετούν ηθοποιοί, που συνεργάστηκαν μαζί του, καθώς και άλλοι συνάδελφοι, που διατηρούσαν φιλική σχέση μαζί του.

Ένας από αυτούς λοιπόν είναι και ο Σταύρος Νικολαΐδης, ο οποίος έκανε ένα συγκινητικό post στο instagram την ημέρα, που επιβεβαιώθηκε ο θάνατος του συναδέλφου του (δείτε εδώ την ανακοίνωση του νοσοκομείου).

Πιο αναλυτικά, ο Σταύρος Νικολαϊδης αποφάσισε να αποχαιρέτησε τον φίλο του με ένα βίντεο από τη θρυλική σειρά, που είχε παίξει ''Δύο Ξένοι'' με τη γνωστή ατάκα ''Βρε Αία, βρε Αία'' να τον έχει στιγματίσει.

Η ανάρτηση του Σταύρου Νικολαΐδη για τον Αιάντα Μανθόπουλο

«Αντίο φίλε Αίαντα…», έγραψε ο Σταύρος Νικολαϊδη.

Τα πρώτα λόγια της Εβελίνας Παπούλια

Το αντίο για τον θάνατο του ηθοποιού είναι μεγάλο με την Εβελίνα Παπούλια να τον αποχαιρετά αρχικά με μία συγκινητική ανάρτηση (δείτε εδώ) και στη συνέχεια, την Τετάρτη (18/10) είπε μερικά λόγια για εκείνον από τη ραδιοφωνική εκπομπή της στον En lefko 87,7.

Μέσα από το Super Κατερίνα προβλήθηκε το εν λόγω απόσπασμα με το αντίο της Εβελίνας Παπούλια.

«Έφυγε. Ήταν έτσι μία περίεργη και ιδιαίτερη ημέρα, γιατί τον άνθρωπο κάποιοι δημοσιογράφοι τον είχαν πεθάνει πολύ νωρίτερα. Οπότε ήταν σαν ένα δεύτερο κύμα πραγμάτων. Θέλω να συλλυπηθώ την οικογένειά του, γιατί σε αυτές τις δύσκολες στιγμές οι δικοί του άνθρωποι είναι, που περνάνε όλη τη δυσκολία. Να έχουν δύναμη, κουράγιο τους εύχομαι και εκεί που πάει να είναι όμορφα. Ίσως και πιο όμορφα από ότι ήταν εδώ. Τι να πω για τους Δύο Ξένους μωρέ... Εμένα δεν μου αρέσουν αυτά τα επικήδεια καθόλου. Πιστεύω, ότι η ζωή συνεχίζεται κάπου αλλού, οπότε μπορεί να είναι κάπου πιο όμορφα», είπε η Εβελίνα Παπούλια.