Αποκλειστικές εικόνες από το σημερινό gala του My Style Rocks! Θέμα το Avant Garde

Το YOU στα παρασκήνια του show μόδας του ΣΚΑΪ

Γιώργος Κακογιάννης
Youweekly Editor
H παρουσιάστρια Κατερίνα Καραβάτου με τους τρεις κριτές
H παρουσιάστρια Κατερίνα Καραβάτου με τους τρεις κριτές

Μία δοκιμασία για δυνατές... fashionistas περιμένει τις διαγωνιζόμενες του My Style Rocks στο σημερινό gala, που είναι και το 5ο σε αριθμό. Το YOU μπήκε στα παρασκήνια του στούντιο στο Γαλάτσι, όπου πραγματοποιούνται τα γυρίσματα του show μόδας του ΣΚΑΪ, και σας δίνει ένα preview από τις ανατρεπτικές εμφανίσεις που θα δούμε στην οθόνη μας. «Avant garde» είναι το θέμα της εβδομάδας, που σε ελεύθερη μετάφραση σημαίνει πρωτοπορία, ευρηματικότητα και δημιουργικότητα.

Σοφία Χατζηπαντελή
Τελευταίες λεπτομέρειες στο makeup της Σοφίας Χατζηπαντελή

Η avant garde εμφάνιση της Σοφίας Χατζηπαντελή

Εξυπακούεται ότι η Σοφία Χατζηπαντελή δίνει το παράδειγμα στις διαγωνιζόμενες, αφού έχει αποδείξει ότι δεν χρειάζονται χρήματα για ένα ανατρεπτικό look. Κι ενώ άλλη εμφάνιση προγραμμάτιζε να κάνει, τελικώς επέλεξε ένα avant garde φόρεμα, φτιαγμένο εξ ολοκλήρου από μονωτική ταινία, έχοντας στο λαιμό της ένα μαξιλαράκι με πινέζες και στα μαλλιά της ένα μπαλόνι! Μετά την αρχική έκπληξη, τα άλλα δύο μέλη της κριτικής επιτροπής, ο Δημήτρης Σκουλός και ο Στέλιος Κουδουνάρης την υποδέχτηκαν με επιδοκιμαστικά σχόλια, ενώ ο τελευταίος την βοηθούσε μάλιστα με κάποιες λεπτομέρειες στο ρούχο της, κατά τη διάρκεια των γυρισμάτων.

Στέλιος Κουδουνάρης Σοφία Χατζηπαντελή
Ο Στέλιος Κουδουνάρης βοηθάει την Σοφία Χατζηπαντελή με το ρούχο της

Ανατρεπτικά φορέματα και χτενίσματα

Μία βόλτα στο παρασκήνιο μας δίνει την πρώτη γεύση από τις ανατρεπτικές εμφανίσεις που θα ακολουθήσουν. Το avant garde look απαιτεί το αντίστοιχο makeup, και ένα χτένισμα που θα τραβήξει τα βλέμματα. Η «γέφυρα» της Ελεάννας Δαρίβα (διαβάστε εδώ την αντιπαράθεσή της με την Χριστίνα) μας έπιασε απροετοίμαστους, όπως και τα όρθια μαλλιά της Αμάντας Μανωλάκου (διαβάστε εδώ το ξέσπασμά της κατά της Χριστιάνας), που στηρίζονταν με αντίστοιχο πλέγμα από μέσα, με τους makeup artists και hair stylists πάντως να μην ενοχλούνται από την παρουσία μας εκεί και να δίνουν τον καλύτερό τους εαυτό.

Ελεάννα Δαρίβα
Μία γέφυρα από... μαλλιά για την Ελεάννα Δαρίβα

Αμάντα Μανωλάκου
Το ιδιαίτερο look της Αμάντας Μανωλάκου στηριζόταν με πλέγμα μέσα από τα μαλλιά της

Δημήτρης Σκουλός
Ο Δημήτρης Σκουλός φοράει το μικρόφωνό του