My Style Rocks: « Είναι σαν να μου λες ότι είσαι...» - Το ξέσπασμα της Αμάντας κατά της Χριστιάνας

«Έχω μάθει ότι δεν θες τα fast fashion ρούχα»

Ιωάννα Βουτσή
Youweekly Editor
My Style Rocks: « Είναι σαν να μου λες ότι είσαι...» - Το ξέσπασμα της Αμάντας κατά της Χριστιάνας

Ένταση επικράτησε για ακόμη μία φορά στο πλατό του My Style Rocks, το μεσημέρι της Παρασκευής 13/10 ανάμεσα στη Χριστιάνα και την Αμάντα σχετικά με ένα fast fashion σύνολο. Στο σημερινό επεισόδιο η Αμάντα θεώρησε ότι οι πράξεις της με τα λόγια της Χριστιάννας δεν συνάδουν, αναφροικά με μια παλαιότερη δήλωση της ότι δεν φοράει ρούχα "γρήγορης μόδας".

Ένταση ανάμεσα σε Χριστιάνα και Αμάντα

«Εμένα η εικόνα σου με μπερδεύει. Μου αρέσουν τα δερμάτινα στοιχεία που έχεις, δεν μου αρέσει η μπλούζα. Θα το προτιμούσα σε άλλο σύνολο να το έβαζες. Δεν μου αρέσει και η λάμψη στις μπότες σου και οι ασημί λεπτομέρειες στη ζώνη και την τσάντα.» ανέφερε αρχικά η Αμάντα.

Δείτε επίσης:«Ξέρω και εγώ να φεύγω...» - Έξαλλος ο Στέλιος Κουδουνάρης, αποχώρησε από το πλατό

Και επίσης εγώ έχω μάθει ότι δεν θες τα fast fashion ρούχα και αυτή τη στιγμή έχεις φέρει fast. Είναι σαν να μου λες ότι είσαι χορτοφάγος και μια φορά το εξάμηνο θα φας ένα πανσετάκι. Το έφαγες, το έβαλες! Έχεις κάνει ένα fast fashion look.», τόνισε έντονα

Δείτε το βίντεο εδώ:

Στη συνέχεια έγινε λόγος το ότι δεν γίνονται κατανοητά όσα αναφέρει η Χριστιάνα. Τον λόγο για το θέμα αυτό πήρε η Σοφία Χατζηπαντελή: «Όταν κάποιος λέει ότι είναι η δεύτερή σου γλώσσα, εμένα είναι η τρίτη μου γλώσσα. Ξέρω αγγλικά και γαλλικά, τα οποία έμαθα για τη μόδα. Και εγώ διαβάζω τα comments που λένε ότι δεν με καταλαβαίνουν. Εγώ σε καταλαβαίνω! Και εγώ δεν ψωνίζω fast fashion. Αλλά και αν ψωνίζεις vintage ή ακριβά, το θέμα είναι πώς το χρησιμοποιείς»