My Style Rocks: «Ξέρω και εγώ να φεύγω...» - Έξαλλος ο Στέλιος Κουδουνάρης, αποχώρησε από το πλατό

Τι εκνεύρισε τον κριτή

Ιωάννα Βουτσή
Youweekly Editor
My Style Rocks: «Ξέρω και εγώ να φεύγω...» - Έξαλλος ο Στέλιος Κουδουνάρης, αποχώρησε από το πλατό

Εκτός εαυτού βγήκε ο Στέλιος Κουδουνάρης και αποχώρησε από το πλάτο, στο σημερινό (12/10) επεισόδιο του My Style Rocks στον ΣΚΑΙ με αφορμή τις βαθμολογίες που έβαλαν στην εμφάνιση της Αμάντας Μανωλάκου, οι συμπαίκτριές της.

Έξαλλος ο Στέλιος Κουδουνάρης με τις βαθμολογίες της Αμάντας

Στο σημερινό gala με θέμα το εξώφυλλο ενός περιοδικού, η Αμάντα, εμφανίστηκε με μία μαύρη τουαλέτα και κόκκινες γόβες, χωρίς, ωστόσο, να φέρει πρόταση. Οι συμπαίκτριές της τη βαθμολόγησαν με πολύ υψηλούς βαθμούς, γεγονός που εκνεύρισε τον Στέλιο Κουδουνάρη.

Δείτε επίσης: Τα πήρες τα πέντε λεπτά δημοσιότητας;» - Χείμαρρος ο Κουδουνάρης.

Πραγματικα απορώ με τις συμπαίκτριες σου που σου έχουν χαρίσει 3αρια καξ 4σαρια. Πόση πολλή προσπάθεια έκανες σήμερα για να έρθεις εδώ με λάθος μαλλιά, ούτε κοσμήματα λάθος νύχια. Ντρεπεται και η μόδα. Τσακώνεστε όλες, όλη μέρα, σε όλα τα επεισόδια και γίνεται τωρα αυτό το πράγμα.»

Η Αμάντα, εμφανώς εκνευρισμένη, αποχώρησε από το πλατό. Η ένταση κορυφώθηκε όταν ο γνωστός σχεδιαστής είπε ότι ξέρει κι εκείνος να φεύγει από το πλατό, σηκώθηκε από τη θέση του κι έφυγε, πετώντας μάλιστα το σακάκι του.

Δείτε εδώ το βίντεο

O λόγος που ξέσπασε σε κλάματα η Αμάντα στο My style rocks

Η Αμάντα στο My style rocks είναι ένα κορίτσι, που πάντα εκφράζεται με ειλικρίνεια είτε αυτό, που έχει να πει είναι θετικό, είτε αρνητικό με αποδέκτες της να είναι είτε οι διαγωνιζόμενες, είτε ακόμα και αν είναι η κριτική επιτροπή.

Την Τετάρτη (11/10) η παίκτρια ''λύγισε'' καθώς τόνισε, ότι βαρέθηκε να μην περνάει καλά μέσα στο παιχνίδι και πάνω από όλα να γίνεται τεράστιος ντόρος γύρω από τις βαθμολογίες και τα νούμερα, που παίρνει κάθε φορά.

Μετά τη φορά λοιπόν, που η Αμάντα έκλαιγε κρυφά, σήμερα ανέφερε με δάκρυα στα μάτια: «Είμαι μία χαρά αλήθεια, απλά νιώθω πίεση. Βαρέθηκα να ακούω για βαθμούς, ειλικρινά εδώ ήρθαμε να περάσουμε καλά. Να έχουμε τις αποτυχίες μας, τις αποτυχίες μας. Πραγματικά εμένα μου αρέσει να απέχω από όλο αυτό».