My Style Rocks: «Εντάξει Διονυσία μου; Το έζησες το δράμα σου για σήμερα; Τα πήρες τα πέντε λεπτά δημοσιότητας;» - Χείμαρρος ο Κουδουνάρης

«Είναι δυνατόν μεγάλη γυναίκα να...»

Στέλλα Μούτσιου
Youweekly Editor
My Style Rocks: «Εντάξει Διονυσία μου; Το έζησες το δράμα σου για σήμερα; Τα πήρες τα πέντε λεπτά δημοσιότητας;» - Χείμαρρος ο Κουδουνάρης

Η Διονυσία Κούκιου είναι μία από τις παίκτριες η οποία απασχόλησε πολύ το κοινό, αλλά και την κριτική επιτροπή του My Style Rocks από τα πρώτα λεπτά της παρουσίας της στο παιχνίδι φέτος, εξαιτίας των δηλώσεών της περί γυναικών δεύτερης διαλογής.

Δεν είναι, μάλιστα, λίγες οι φορές που έχουν δημιουργηθεί εντάσεις στο πλατό εξαιτίας της, με την Σοφία Χατζηπαντελή να βγαίνει εκτός αυτού μαζί της (δείτε την εδώ έξαλλη μαζί της). Την Πέμπτη 28/9, λοιπόν, άλλο ένα έντονο σκηνικό εκτυλίχθηκε, αυτή τη φορά ανάμεσα στην ίδια και τον Στέλιο Κουδουνάρη.

Θερμό επεισόδιο ανάμεσα σε Κουδουνάρη και Κούκιου στο My Style Rocks

«Δεν έχετε καταλάβει γιατί βάζω σε όλες 3 σήμερα; Πραγματικά δεν βλέπω τις βαθμολογίες σας. Αν τις έβλεπα, όλες μου βάζετε 1,2 θα έπρεπε να σας είχα στο 1,2. Έχω να κάνω με στυλίστριες, με παγκοσμίου φήμης μοντέλα, με σχεδιαστές. Δεν ξέρω τι είναι σωστό και τι δεν είναι. Εμένα μια ζωή με έντυναν. Έχω αποφασίσει να βάζω τρία και να βγάλουν οι άλλοι το φίδι από την τρύπα. Δεν έχω καταλάβει τι θέλετε να φέρνουμε εδώ. Δεν φημίζομαι για την εξυπνάδα μου. Κάτι σας μυρίζει και κάτι σας ξινίζει και κάτι σας βρωμάει. Έχω αποφασίσει να βάζω τρία. Τελειώσαμε. Τι άλλο να πω; Κάποια κοπέλα δεν ταιριάζει με αυτό που φοράει και η κριτική επιτροπή είτε τα κορίτσια, βάζουν τέσσερα, τρία. Δεν έχω καταλάβει τι πρέπει να βάζω και πώς να κρίνω», είπε η Διονυσία Κουκίου όταν η Κατερίνα Καραβάτου της ζήτησε να σχολιάσει το look της Ελεάνας.

Και τότε ο Στέλιος Κουδουνάρης ξέσπασε: «Εντάξει Διονυσία μου; Το έζησες το δράμα σου για σήμερα; Τα πήρες τα πέντε λεπτά σου; Τα πέντε λεπτά δημοσιότητας τα πήρες αφού δεν τα κατάφερες με τα ρούχα σου; Να δημιουργήσεις όλο αυτό το δράμα; Είναι δυνατόν μεγάλη γυναίκα να αφαιρεί από τον εαυτό της, το δικαίωμα της βαθμολογίας; Απέχεις, αδικείς τον εαυτό σου και τις συμπαίκτριές σου. Ακυρώνεις όλο αυτό που κάνουν όλοι εδώ για να βγάζεις λογύδριο. Όλοι εμείς εδώ έχουμε μπερδέψει εσένα; Που μου ήρθες με ένα κολάν και έχεις και απαιτήσεις».