«Πηγαίνετε να ρωτήσετε την Βίκυ Καγιά! Εγώ δεν την έκανα ποτέ unfollow...» - Η ενόχληση της Ζενεβιέβ Μαζαρί για την επικοινωνία τους

Τι συνέβη τελικά μεταξύ τους;

Στέλλα Μούτσιου
Youweekly Editor
Φωτογραφίες αρχείου NDP Photo Agency
Φωτογραφίες αρχείου NDP Photo Agency

Συνέντευξη στην κάμερα της εκπομπής Mega Καλημέρα παραχώρησε την Τετάρτη 18/10 η Ζενεβιέβ Μαζαρί, η πρώην art director του GNTM, συμπαρουσιάστρια του Asia Express και παρουσιάστρια του First Dates. Η ίδια μίλησε αναλυτικά για όλους και για όλα, σχολιάζοντας τα πρόσωπα της επικαιρότητας, που δεν είναι άλλα πέρα από την Ηλιάνα Παπαγεωργίου, την Βίκυ Καγιά και την Σοφία Χατζηπαντελή (δείτε εδώ την αποκάλυψη για το bullying που κάνει στις παίκτριες).

Στο παρελθόν είχαν δημιουργηθεί φήμες για "κόντρα" με την πρώην οικοδέσποινα του Shopping Star (δείτε εδώ ποιο είναι το νέο της βήμα στην τηλεόραση), καθώς φαίνεται πως δεν υπήρχε επικοινωνία μεταξύ τους, γι' αυτό και κάθε φορά που την ρωτούν τι έχει συμβεί δείχνει να ενοχλείται, όπως συνέβη και αυτή τη φορά.

Η αντίδραση της Ζενεβιέβ Μαζαρί σε ερώτηση για την Βίκυ Καγιά

«Το αγαπημένο μου GNTM ήταν με την Έλενα Χριστοπούλου και την Ηλιάνα Παπαγεωργίου στο φορτηγό πάνω, να κλαίμε. Είχαμε περάσει ωραία», είπε αρχικά και έπειτα σχολίασε για την Ηλιάνα Παπαγεωργίου και τον ρόλο της στο Shopping Star:

«Είναι θεά, το σχόλιό της είναι άρτιο, χωρίς εμπάθεια, χωρίς να είναι προσβλητική ή αγενής. Δεν μου κλώτσησε καθόλου. Οποιαδήποτε σύγκριση με την Βίκυ Καγιά είναι άδικη, γιατί η Βίκυ είναι 20 χρόνια στην τηλεόραση. Μήλα με πορτοκάλια δεν συγκρίνονται. Η Ηλιάνα στη σύγκριση με την Βίκυ Καγιά δεν χάνει, ίσως κερδίζει, γιατί αυτό που κάνει είναι δύσκολο, ίσως μάθει από όλο αυτό».

«Με την Βίκυ Καγιά δεν έχουμε μιλήσει, αλλά δεν έχω κάτι μαζί της. Δεν έχω καταλάβει πως έχω μπλεχτεί σε όλο αυτό, η Βίκυ το ξεκίνησε που είπε μία μέρα ότι δεν την έχω πάρει τηλέφωνο. Έπαθα σοκ. Ήμουν χαμένη κάπου στην Ασία. Και από τότε ξαφνικά καλούμαι να απαντάω. Πηγαίνετε να ρωτήσετε την Βίκυ Καγιά εάν έχει συμβεί κάτι με μένα, εγώ δεν έχω πάθει κάτι. Εγώ δεν την έκανα ποτέ unfollow, νομίζω με έκανε block. Δεν τρέχει τίποτα, δεν παρεξηγήθηκα», δήλωσε έπειτα.

Για την Σοφία Χατζηπαντελή ανέφερε πως δεν έχουν γνωριστεί, αλλά την ακολουθεί στο Instagram και την συμπαθεί, τονίζοντας πως είναι καλή σε αυτό που κάνει. Κάποια από τα υπόλοιπα τηλεοπτικά πρόσωπα που της αρέσουν, ωστόσο, είναι ο Αντώνης Κανάκης, ο Νίκος Μουτσινάς και η Κατερίνα Ζαρίφη. Μάλιστα, αποθέωσε και τον Στέφανο Κασσελάκη, ο οποίος είναι πλέον πρώτο θέμα συζήτησης.

Για τον σύζυγό της, κατέληξε: «Είμαι μεγάλη καψούρα μαζί του. Στις αρχές του έψαχνα το κινητό, δεν το έχω κρύψει. Τον φωνάζω καρυδάκι. Έχει τύχει να φλερτάρουν τον άντρα μου μπροστά μου, αλλά θέλω να είναι ερωτεύσιμος ο άντρας μου και να τον θέλουν οι γυναίκες. Το θέμα είναι εγώ, πως ωρίμασα στις αντιδράσεις μου. Μαλλί με μαλλί δεν έχω πιαστεί, αλλά έχω πει "απομακρύνσου, this is mine"».