«Μετά από αυτό το συμβάν, έχουμε αποστασιοποιηθεί» - Η εξομολόγηση της Μαρίνας Πατούλη για τη σχέση της με τον πρώην σύζυγό της, Γιώργο

«Εδώ μυρίζει πτωμαΐνη και το ξέρω από τη δουλειά μου αυτό», της έλεγε ο Γρηγόρης Λέων ξεκινώντας μία διαμάχη μεταξύ τους

Στέλλα Μούτσιου
Youweekly Editor
«Μετά από αυτό το συμβάν, έχουμε αποστασιοποιηθεί» - Η εξομολόγηση της Μαρίνας Πατούλη για τη σχέση της με τον πρώην σύζυγό της, Γιώργο

Η Μαρίνα Πατούλη βρέθηκε την Τετάρτη 18/10 στο πλατό του ΑΝΤ1 στο Πρωινό, συνομιλώντας με τον Γιώργο Λιάγκα, σε μία συνέντευξη εφ' όλης της ύλης. Η ίδια, δηλαδή, δεν δίστασε να απαντήσει για την προσωπική της ζωή και την σχέση της με τον πρώην σύζυγό της, Γιώργο Πατούλη, ενώ αναφέρθηκε και στις αυτοδιοικητικές εκλογές στις οποίες είχε θέσει υποψηφιότητα.

Κατά την προεκλογική περίοδο είχε αναφερθεί στον Γρηγόρη Λέων, με τον οποίο ήταν αντίπαλοι, με την ατάκα της να έχει γράψει ιστορία και να έχει συζητηθεί από πολλούς (δείτε εδώ αναλυτικά τι είχε πει). Εξήγησε, λοιπόν, για ποιο λόγο είχε εκφραστεί με αυτό τον τρόπο και τι είχε συμβεί μεταξύ τους.

Η αποκάλυψη της Μαρίνας Πατούλη για τον πρώην της, Γιώργο, και τον Γρηγόρη Λέων

«Είναι από αυτά που συμβαίνουν στην πολιτική που δεν μπορείς να τα προβλέψεις. Τι θα κάνει, δε ξέρω. Μετά από αυτό το συμβάν, έχουμε αποστασιοποιηθεί, γιατί εγώ είχα τον αγώνα για τις εκλογές κι εκείνος ήταν κάπου αλλού. Οπότε έχουμε χαθεί εκ των πραγμάτων», είπε χαρακτηριστικά για τον πρώην σύζυγό της, μετά την απόφασή του να αποσύρει την υποψηφιότητά του από τις εκλογές (δείτε εδώ για ποιο λόγο το έκανε).

Και έπειτα δήλωσε: «Δεν ξέρω αν έδωσε γραμμή να με στηρίξουν. Υπήρχαν βέβαια και κάποιες άλλες υπόγειες διαδρομές, οι οποίες παρά το γεγονός ότι ο Κυριάκος Μητσοτάκης είχε εξαγγείλει ότι μόνο οι τρεις μεγάλοι δήμοι και οι 13 περιφέρειες παίρνουν χρίσμα, στον δήμο μας έχει το χρίσμα ο κ. Λέων και δημιουργήθηκε μία παραπληροφόρηση».

«Την πρώτη Κυριακή των εκλογών έξω από το 4ο Δημοτικό της Πεύκης που ήταν υποψήφιοί μου σύμβουλοι να υποδέχονται και να διευκολύνουν τον κόσμο στην ψηφοφορία, πέρασε ο κ. Λέων και τους χλεύασε λέγοντάς τους "Εδώ μυρίζει πτωμαΐνη και το ξέρω από τη δουλειά μου αυτό". Ήθελε να υποδηλώσει ότι η δική μας παράταξη δεν βγαίνει. Με ενημέρωσαν οι υποψήφιοί μου και θεώρησα ότι θα έπρεπε να κρατήσουμε τον πολιτικό πολιτισμό και γι’ αυτό δεν μπήκαμε σε καμία διαδικασία να απαντήσουμε.

Στην διάρκεια της περιόδου από την πρώτη στη δεύτερη Κυριακή υφιστάμεθα χυδαιότητες και άσχημους χαρακτηρισμούς, οι υποψήφιοί μου από τους υποψηφίους του. Δημιουργήθηκε ένα πολύ άσχημο τοξικό περιβάλλον στο οποίο είχα ηθικό χρέος απέναντι στην δική μου παράταξη κάποια στιγμή να νιώσουν κι αυτοί κάποια δικαίωση. Έτσι όταν φτάσαμε στην δεύτερη Κυριακή όπου πέρασε για να με συγχαρεί και του είπα σε ευχαριστώ πολύ, η πτωμαΐνη δεν προήλθε από εμάς. Όφειλα και ηθικά να του δώσω αυτή την απάντηση», εξήγησε έπειτα για τη διαμάχη με τον Γρηγόρη Λέων.