«Μου πήρε χρόνο μέχρι να αποκτήσω την κόρη μας...» - Όλα όσα αποκάλυψε η Βασιλική Ανδρίτσου για την μητρότητα

Ποιο ήταν το απωθημένο της

Ιωάννα Βουτσή
Youweekly Editor
«Μου πήρε χρόνο μέχρι να αποκτήσω την κόρη μας...» - Όλα όσα αποκάλυψε η Βασιλική Ανδρίτσου για την μητρότητα

Για τον ερχομό της κόρης της στην ζωή της (δείτε εδώ φωτογραφίες τους), τον ρόλο του συντρόφου της ως μπαμπά αλλά και για τους ρόλους της στις Σαββατογεννημένες και στο Κόκκινο Δωμάτιο, μίλησε το πρωί της Τετάρτης 18/10, η Βασιλική Ανδρίτσου στην εκπομπή του Mega Πάμε Δανάη και στον Άρη Καβατζίκη. Παράλληλα η αγαπημένη ηθοποιός αποκάλυψε ότι ήταν το απωθημένος της να συνεργαστεί με τον Θανάση Βέγγο.

Όλα όσα αποκάλυψε η Βασιλική Ανδρίτσου

«Ο ερχομός της κόρης μας, τεσσεράμισι χρόνια πριν, δεν ήταν ανατροπή γιατί το προσπαθήσαμε για να γίνει. Το ξέραμε πως θα αλλάξει η ζωή μας, είχαμε πάρει τις αποφάσεις μας. Ήθελα να μεγαλώσω εγώ το παιδί, όποτε έπρεπε κάποια πράγματα στη δουλειά μου να άλλαξουν. Αναγκαστικά θα πάνε πίσω πράγματα από την εργασία μου, αλλά αυτό δε με πτοεί, ούτε με αγχώνει.Όταν δε σε βλέπουν, μπορεί και να σε πεθυμήσουν. Προτιμώ να με ξεχάσει ο χώρος από το να με ξεχάσει το παιδί μου.

«Μου πήρε χρόνο μέχρι να αποκτήσω την κόρη μας, έγιναν κάποιες διεργασίες, είναι μια προσωπική διαδρομή που θέλει τον απόλυτο σεβασμό. Να μην τα παρατήσει εύκολα, μια γυναίκα, εάν επιθυμεί το παιδί, εάν πάλι σταματήσει τις διαδικασίες, να είναι σίγουρη ότι δε θα το μετανιώσει.»

«Όταν έβλεπα τους τίτλους, “έγινε μαμά στα 46 της”, μόνο υπερηφάνεια ένιωθα. Είναι θέμα μιας άλλης δεκαετίας το πότε γίνεται μάνα μια γυναίκα. Ο σύζυγός μου είναι πάρα πολύ ενεργός στο μεγάλωμα του παιδιού, είναι ο έτσι όπως πρέπει να είναι ένας μπαμπάς τουλάχιστον στα ματιά τα δικά μου και της κόρης μου. Γνωριστήκαμε στο κόκκινο δωμάτιο.»

Δείτε επίσης:«Υπήρχαν σε άρθρα τίτλοι...» - Η Βασιλική Ανδρίτσου "έσπασε" τη σιωπή της για την εγκυμοσύνη της στα 46

Η Βασιλική Ανδρίτσου είπε στη συνέχεια: «Γνώρισα τον Γιώργο Καπουτζίδη στις Σαββατογεννημένες. Το ταλέντο του είναι απίστευτο, δεν χρειάζεται να διαβάσεις το κείμενο δεύτερη φορά για να το παίξεις. Ο ρόλος που μου έδωσε ο Ρήγας στο Κόκκινο Δωμάτιο. Μου έδωσε πολλούς δρόμους μέσα μου, γιατί είχα να παίξω με όλη την γκάμα την ελληνικής showbiz. Δεν έπαιζα μόνο με ηθοποιούς, αλλά με τραγουδιστές, μοντέλα, παρουσιαστές, έπαιξα με τους πάντες, εκτός απ’ τον Θανάση Βέγγο που ήταν το απωθημένο μου. Θυμάμαι τον Σωτήρη Μουστάκα σε εξωτερικό γύρισμα που διέσχισε όλη τη πίσινα με ολόσωμο ριγέ μαγιό φορώντας βατραχοπέδιλα».

Δείτε εδώ το βίντεο: