«Μπορώ να καταλάβω πως είναι να σε βρίζουν...» - Τι αποκάλυψε ο Χρήστος Λούλης για τα αρνητικά σχόλια που έχει δεχτεί

«Η καρδιά σου με έναν τρόπο και ψυχραίνεται...»

Ιωάννα Βουτσή
Youweekly Editor
«Μπορώ να καταλάβω πως είναι να σε βρίζουν...» - Τι αποκάλυψε ο Χρήστος Λούλης για τα αρνητικά σχόλια που έχει δεχτεί

Για την έναρξη του δεύτερου κύκλου επεισοδίων της σειράς Ο Όρκος όπου πρωταγωνιστεί, για τα αρνητικά σχόλια που έχει δεχτεί αλλά και το πως τα διαχειρίζεται, μίλησε ο Χρήστος Λούλης το μεσημέρι της Τετάρτης 18/10, στην εκπομπή Στούντιο 4 της ΕΡΤ.

Τι ανέφερε ο Χρήστος Λούλης για τα αρνητικά σχόλια που δέχεται

«Μπορώ να καταλάβω πως είναι να σε βρίζουν πολλοί άνθρωποι. Είναι λίγο άγρια φάση.Το έχω ζήσει. Νιώθεις πολλά, και θυμό, και απελπισία, και κούραση, πλήγωμα, νιώθεις άδειος, μουδιασμένος και όλα αυτά μαζί.» ανέφερε αρχικά.

Δείτε επίσης:«Πρώτη φορά το λέω! Μεταξύ εμού και της Ζέτας...» - Η αποκάλυψη του Χρήστου Λούλη για την Μακρυπούλια

Το χειρότερο σε όλο αυτό, δεν είναι ότι σε φοβίζει ή σου βάζει φρένο, γιατί μετά από λίγο καιρό, πάλι θα κάνεις μια βλακεία και θα σε βρίζει ο κόσμος. Το χειρότερο κάθε φορά που συμβαίνει αυτό σκληραίνει η καρδιά σου με έναν τρόπο και ψυχραίνεται. Κρυώνει, γενικά. Και μετά θέλεις παραπάνω προσπάθεια για να ζεσταθεί και να μαλακώσει» είπε ο Χρήστος Λούλης.

Στη συνέχεια της συνέντευξης ο Χρήστος Λούλης ανέφερε: «Δε με πληγώνουν τα σχόλια από ανθρώπους που δεν με γνωρίζουν. Αν ακούσω κάτι άσχημο από κάποιον που εκτιμώ, θα με πειράξει. Αν κάποιος που δεν ξέρω, πει κάτι κακό, δε θα με επηρεάσει. Θα καταλάβω αν έχει να κάνει με μια νοητική διεργασία. Το πολύ twitter το έκοψα γιατί με επηρεάζει η πολύ τοξικότητα, η μπίχλα. Αυτό με επηρεάζει, δε μπορώ».

Η σύζυγος του

Το 2008, και συγκεκριμένα στις 29 Σεπτεμβρίου, ο Χρήστος Λούλης παντρεύτηκε με την αγαπημένη του, επίσης ηθοποιό, Έμιλυ Κολιανδρή.

Οι δυο τους έχουν αποκτήσει δύο υπέροχα παιδιά, τη Σμαράγδα και τον Αλέξανδρο, ενώ κατά κύριο λόγο επιλέγουν να κρατάνε την προσωπική του ζωή μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας.