Παντρεύονται αύριο (19/10) ο Στέφανος Κασσελάκης και ο Tyler McBeth

Η ξαφνική ανακοίνωση

Στέλλα Μούτσιου
Youweekly Editor
Φωτογραφία αρχείου NDP Photo Agency
Φωτογραφία αρχείου NDP Photo Agency

Παρά τον σάλο που έχει δημιουργηθεί γύρω από το όνομά του, εξαιτίας του Μάκη Τριανταφυλλόπουλου (δείτε εδώ αναλυτικά), ο Στέφανος Κασσελάκης φαίνεται πως πλέει σε πελάγη ευτυχίας στο ταξίδι του στην Αμερική, καθώς πρόκειται να κάνει το επόμενο βήμα με τον σύντροφό του, Tyler McBeth.

Οι δυο τους είχαν συνάψει σύμφωνο συμβίωσης στο παρελθόν, ωστόσο είναι έτοιμοι να ενωθούν με τα ιερά δεσμά του γάμου και, μάλιστα, σύντομα. Το μυστήριο, συγκεκριμένα, πρόκειται να πραγματοποιηθεί αύριο, Πέμπτη 19 Οκτωβρίου 2023, στη Νέα Υόρκη, στην περιοχή Χάμπτονς.

Δείτε επίσης: «Είχα βρει ένα διαμάντι μπροστά μου...» - Τα τρυφερά λόγια του Στέφανου Κασσελάκη για τον Tyler και η αποδοχή από τους γονείς του

Η ανακοίνωση του Στέφανου Κασσελάκη για τον γάμο του με τον Tyler McBeth

Ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ έκανε γνωστό το γεγονός στη συνεδρίαση της Πολιτικής Γραμματείας του κόμματος, κατά την εισήγηση του. Αυτός είναι και ο λόγος της απουσίας του από αυτή, παρόλο που πρόκειται για την πρώτη συνεδρία υπό την προεδρία του.

Κασσελάκης McBeth γάμος

Το υπερπολυτελές διαμέρισμα τους στη Νέα Υόρκη

Ο Στέφανος Κασσελάκης επέστρεψε στην Αμερική πριν από λίγες ημέρες, μαζί με τον σύντροφό του Tyler McBeth, όπως αναφέρθηκε ήδη, και η εκπομπή του MEGA, Live News, έφερε στο φως της δημοσιότητας εικόνες από το πολυτελές διαμέρισμα που μένουν εκεί.

Βρίσκεται σε μία από τις πιο ακριβές συνοικίες σε προάστιο της Νέας Υόρκης, δίπλα σε άλλο ένα διαμέρισμα το οποίο ενοικιάζεται αυτές τις ημέρες, καθώς λειτουργεί ως Airbnb. Είναι μέσα στο πράσινο, με ιδιωτική λίμνη, γύρω από την οποία υπάρχει φάρμα με ζώα και μία αφορά με πλούσια και φρέσκα υλικά.

Μέσα σε αυτό υπάρχουν δύο τεράστια υπνοδωμάτια, σάουνα μέσα στο μπάνιο, με εσωτερική σκάλα. Όλοι οι χώροι παρακολουθούνται από κάμερες ασφαλείας, ενώ υπάρχουν και ανιχνευτές, τόσο για τον καπνό όσο και για μονοξείδιο του άνθρακα.