Διώροφη τούρτα και ένα μαγαζί γεμάτο μπαλόνια - Το εντυπωσιακό πάρτι γενεθλίων που οργάνωσε ο Σουλτάτος για τη Βάσω Λασκαράκη (Βίντεο)

Δεν είχε ιδέα η ηθοποιός!

Ελένη Μήτση
Youweekly Editor
NDP
NDP

Mια μοναδική βραδιά έζησε η Βάσω Λασκαράκη την Τετάρτη (18/10), καθώς γιόρτασε τα γενέθλια της σε ένα πάρτι έκπληξη, που διοργανώθηκε από τον αγαπημένο της σύζυγο, Λευτέρη Σουλτάτο και καλούς τος φίλους.

Από φωτογραφικό υλικό και βίντεο, που δημοσιεύτηκε στο instagram βλέπουμε την ηθοποιό να λάμπει από ευτυχία, όταν μπήκε στο μαγαζί και είδε μπροστά της αγαπημένα της πρόσωπα και τον υπέροχο στολισμό.

Το μεγαλύτερο μέρος του μαγαζιού ήταν γεμάτο με μπαλόνια, ενώ πολύ γρήγορα βγήκε η διώροφη τούρτα και μικρά χάρτινα βεγγαλικά. Στο τέλος της βραδιάς ο σεφ δημοσίευσε φωτογραφίες με την αγαπημένη του, η οποία είχε επιλέξει ένα ροζ σατέν πουκάμισο, που τη φώτιζε απόλυτα! (δείτε εδώ το εντυπωσιακό σπίτι τους στην Κρήτη).

Το πάρτι έκπληξη του Λευτέρη Σουλτάτου στη Βάσω Λασκαράκη

«Χρόνια πολλά αγάπη μου, ένα χρόνος ακόμα εμπειρίας … προστέθηκε αλλά η εικόνα έμεινε εκεί γύρω στα 25 .! Να είσαι πάντα χαρούμενη χαμογελαστή υγιής και ευτυχισμένη σ´αγαπω . @vasolaskaraki
#vaso #happybirthday ευχαριστούμε @panos__mylonas και @balloonsaloon.gr @hachikosushitales @freshpatisserie», έγραψε ο Λευτέρης Σουλτάτος.

Λασκαράκη - Γενέθλια - Σουλτάτος

«Ο άνδρας μου, μου είπε...»

Η ηθοποιός, Βάσω Λασκαράκη το πρωί της Παρασκευής 13/10 μίλησε πρώτη φορά στην εκπομπή Fay's Time, για το νέο της ρόλο ως παρουσιάστρια, σε ένα νέο project που θα προβάλλεται μέσα από τη συχνότητα του τηλεοπτικού σταθμού ΣΚΑΪ (δείτε εδώ την ανακοίνωση για το "Break").

«Έφτασε η ώρα», δήλωσε στην κάμερα ενθουσιασμένη. «Ναι, ξεκινάμε. Ξεκινάμε το "Break", για να κάνετε break τις Κυριακές στις τρεις. Θα τα λέμε, θα κάνουμε πολύ όμορφα πράγματα. Έχω κι εγώ μία αγωνία, και ανυπομονώ να ξεκινήσουμε», συμπλήρωσε. «Για όλα τα πράγματα υπάρχει η κατάλληλη στιγμή και φέτος ήταν η κατάλληλη στιγμή».

«Είναι η ομάδα πολύ καλή και με έπεισαν να πάμε για break», συνέχισε. «Υπάρχει άγχος, αγωνία, ανυπομονησία. Θέλω να κάνω πράγματα», εξομολογήθηκε η ηθοποιός. «Θα δείτε πολύ ωραία πράγματα. Θα δείτε στήλες πρωτότυπες. Είναι μία lifestyle εκπομπή. Και νομίζω, καθώς θα περνάνε οι μέρες και θα βρίσκουμε τα πατήματά μας, θα δείτε πολύ πολύ όμορφα πράγματα», είπε για το νέο εγχείρημα.

Μάλιστα, φανέρωσε, πως η ομάδα της είναι πάρα πολύ καλή και την κάνει να αισθάνεται ασφάλεια. Η ηθοποιός στα πλαίσια της εκπομπής θα βγαίνει και εκτός στούντιο και θα κάνει εξωτερικά γυρίσματα. «Δεν είμαι εγώ δημοσιογράφος, για να κάνω συνεντεύξεις, αλλά θα κάνω πολύ όμορφες συζητήσεις με τους καλεσμένους, ώστε να μαθαίνουμε την καθημερινότητα», συμπλήρωσε.

«Λειτουργεί κάπως πιο κατευναστικά αυτό, το ότι είναι μια μαγνητοσκοπιμένη εκπομπή. Αλλά εγώ θα το αντιμετωπίσω σαν να είναι η πρώτη φορά μου φορά στην παρουσίαση», εξήγησε. Τέλος, υπογράμμισε, πως περιμένει κάθε κριτική, είτε είναι αρνητική, είτε θετική, αλλά δεν είναι αποδεκτή καμία κακοπροαίρετη «περιμένω την κριτική και των ανθρώπων του χώρου». Κατέληξε, λέγοντας, πως θέλει να ακούσει και τη γνώμη των δικών της ανθρώπων, των συγγενών και των φίλων. «Ο άνδρας μου μου είπε κάνε αυτό που θες και εγώ είμαι δίπλα σου. Μου αρέσει που τον έχω στήριγμα», έκλεισε τη συνέντευξη.

Δείτε παρακάτω το απόσπασμα: