Δραματική εξέλιξη για το άψυχο σώμα της Ματούλας - Πάνω από δύο εβδομάδες ήταν νεκρή στο σπίτι της

Δεν την αναζήτησε κανείς!

Ελένη Μήτση
Youweekly Editor
NDP
NDP

Την Τετάρτη (17/10) έγινε γνωστό, πως έφυγε από τη ζωή η Ματούλα γνωστή και ως Ματούλα του Κολωνακίου με τη γυναίκα να βρίσκεται νεκρή μέσα στο σπίτι, που διέμενε τελευταία μετά από ημέρες, που άφησε την τελευταία της πνοή.

Μέχρι εχθές (18/10) αναφέρθηκε, πως το πτώμα της ηθοποιού βρέθηκε από δυσοσμία, που προκλήθηκε στην πολυκατοικία (δείτε εδώ). Την Πέμπτη (19/10) μέσα από το ρεπορτάζ του Πρωινού ήρθε η απόλυτη ανατροπή.

Νέα αποκάλυψη για το νεκρό σώμα της Ματούλας

Πιο αναλυτικά, ο Γιώργος Λιάγκας ανακοίνωσε, πως το νεκρό σώμα της Ματούλας βρισκόταν στο διαμέρισμα της όχι 6-7 ημέρες, που λεγόταν αρχικά, αλλά για 18 ολόκληρα 24ωρα, με κανέναν φίλο ή οικείο να μην την έχει αναζητήσει.

Ματούλα - νεκρό σώμα

Τι συμβαίνει με την κηδεία της

Πολλά ερωτηματικά έχουν δημιουργηθεί μετά το θάνατο της και συγκεκριμένα για την κηδεία της, καθώς δεν υπάρχει κάποιος συγγενείς εν ζωή που αναλάμβανε τις διαδικασίες που έπρεπε να προχωρήσουν. Τελικά ο γιος της θα τα αναλάβει όλα, παρόλο που δεν είχαν καμία επαφή.

«Χθες αργά το βράδυ με ενημέρωσαν από το γραφείο κηδειών ότι τελικά ο γιος της, Λορέντζο θα αναλάβει να παραλάβει την σορό της μητέρας του και να την πάει για αποτέφρωση στην Ριτσώνα. Η Ματούλα δεν μου είχε πει για αποτέφρωση, ωστόσο, μετά από όλα αυτά που έχουν γίνει και την διαπόμπευση που έχει φάει ο Λορέντζο όλες αυτές τις ημέρες, είναι λογικό να θέλει να τελειώσει γρήγορα όλη αυτή η διαδικασία. Έτσι το εκλαμβάνω. Από ό,τι μου είπαν από το γραφείο τελετών δεν θα δώσουν πληροφορίες σχετικά με το πότε θα γίνει η αποτέφρωση στην Ρίτσώνα» είπε ο δημοσιογράφος, Νίκος Νικόλιζας στο Happy Day του ALPHA.

Δείτε επίσης: Η μητριά του γιου της "σπάει" τη σιωπή της - «Τον εγκατέλειψε! Να σταματήσουν να μιλάνε για τον Λορέντζο, γιατί...»

«Η Ματούλα ήταν θρησκευόμενο άτομο. Σε όλες τις κηδείες καλλιτεχνών πηγαίναμε μαζί και μετά πήγαινε έβαζε χρήματα και κέρναγε καφέ στην τελετή. Πίστευε στο Θεό όσο κανένας άλλος. Απλά είχαμε πει με τον Ανδρέα Κουβελλογιάνη και τον Γιώργο Βογιατσή ότι αν δεν βρισκόταν κανένας δικός της να την παραλάβει να την παίρναμε και να της κάναμε την τελετή εμείς», είπε σε άλλο σημείο ο δημοσιογράφος.