Χαλασμός στο Super Κατερίνα με Καραγιάννη, Πουλόπουλο & Μπογδάνο: «Ωχ Θεέ μου! Δεν θα σου δώσουμε λογαριασμό!» - «Δεν θέλει να μείνει γεροντοκόρη;»

Αφορμή ο γάμος του Στέφανου Κασσελάκη στην Αμερική

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Χαλασμός στο Super Κατερίνα με Καραγιάννη, Πουλόπουλο & Μπογδάνο: «Ωχ Θεέ μου! Δεν θα σου δώσουμε λογαριασμό!» - «Δεν θέλει να μείνει γεροντοκόρη;»

Χαλασμός σημειώθηκε σήμερα 19/10 στο πλατό της εκπομπής του ALPHA, Super Κατερίνα ανάμεσα στον Κωνσταντίνο Μπογδάνο, τον Γιάννη Πουλόπουλο και τον Ανδρέα Καραγιάννη, με αφορμή τον γάμο του Στέφανου Κασσελάκη με τον σύντροφό του Tyler στην Αμερική.

Όλα ξεκίνησαν από μια αιχμηρή δήλωση του πολιτικού κατά του προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ με χαρακτηρισμούς όπως "πολιτικό μηδενικό", από την στιγμή που εν μέσω πολέμων και τρομοκρατικών επιθέσεων πήγε στην Αμερική να κάνει surprise wedding.

Τα αίματα ωστόσο "άναψαν" όταν στην εκπομπή βγήκε μέσω skype ο Ανδρέας Καραγιάννης για να σχολιάσει την είδηση του γάμου του Στέφανου Κασσελάκη, αφού η εκκλησία είναι αντίθετη στους γάμους ομόφυλων ζευγαριών αλλά και απόκτησης παιδιών.

Η ένταση Πουλόπουλου, Καραγιάννη, Μπογδάνου στο Super Κατερίνα

«Δεν πρέπει να αποφανθεί η επιστημονική κοινότητα για αυτά;» ήταν επιχείρημα του Ανδρέα Καραγιάννη, με τον Γιάννης Πουλόπουλο να μην μπορεί να πιστέψει αυτά που ακούει και να πιάνει το κεφάλι του από απόγνωση.

Η ένταση όμως ανέβηκα κι άλλο μετά την δήλωση του αρχιμανδρίτη Μισσού, εκπροσώπου του Πατριαρχείου που ανέφερε:

«Όλος ο πλανήτης μένει να παρακολουθεί άναυδος τις εξελίξεις στο Ισραήλ, αλλά ο Στέφανος Κασσελάκης μας τον χαβά του. Έχει την κάψα του να αποκατασταθεί μη τυχόν μείνει στο ράφι και τον λένε γεροντοκόρη ή γεροντοπαλίκαρο. Εξάλλου, δεν γίνεται να ζει πια και να συγκατοικεί με τον καλό του χωρίς την ευλογία της πολιτείας. Πως θα αποκτήσει έπειτα τα δίδυμα αγόρια που ονειρεύεται; Ίσως η συνάντηση του με τον Σταμάτη Κραουνάκη να τον ενεθάρρυνε να κάνει το επόμενο βήμα καλλιτεχνικά».

Μετά την προβολή της δήλωσης, ο Κωνσταντίνος Μπογδάνος παρόλο που συμφωνεί με πολλά από αυτά που πιστεύει η εκκλησία για τα ομόφυλα ζευγάρια, ωστόσο διαφώνησε με την είδηση του αρχιμανδρίτη.

Από την άλλη ο Γιάννης Πουλόπουλος έγινε έξαλλος με τον κ. Καραγιάννη λέγοντας: «Σου χάλασε κάτι από το πρόγραμμα ο κ. Κασσελάκης επειδή θα παντρευτεί; Πριν από λίγο λέγατε ότι το θέλετε και κρυφό. Αποφασίστε λίγο τι θέλετε, θέλετε να είμαστε κρυφοί να μην λέμε τίποτα για τη σεξουαλική μας ζωή; Δεν θα σου δώσουμε και λογαριασμό!».

«Είσαι γεύση από Μεσαίωνα με όλη μου την αγάπη! Αυτά που λες είναι η προέκταση της Ιεράς Εξέτασης», σχολίασε ο Ανδρέας Μικρούτσικος κατά του Ανδρέα Καραγιάννη.