«Η μητέρα μου είναι μια άγια γυναίκα και...» - Η απάντηση της Αφροδίτης στην ανάρτηση της αδερφής της, Χριστίνας Μπέου

«Τις χρησιμοποιεί, δε φταίνε αυτές. Θέλει να σε κάνει να νιώθεις ότι είσαι ένα τίποτα...»

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
«Η μητέρα μου είναι μια άγια γυναίκα και...» - Η απάντηση της Αφροδίτης στην ανάρτηση της αδερφής της, Χριστίνας Μπέου

Όπως φαίνεται τα προσωπικά του Αχιλλέα Μπέου έχουν βγει στην φόρα, με τις κόρες του να εξαπολύουν "επιθέσεις" η μια στην άλλη, με αφορμή την συμπεριφορά του. Όλα ξεκίνησαν, μετά τις ομοφοβικές δηλώσεις του Δημάρχου Βόλου κατά του Στέφανου Κασσελάκη, αλλά και την τρυφερή εξομολόγηση της κόρης του Αργυρώς.

Η κόρη του ωστόσο, Αφροδίτη σε live που έκανε στο Tik Tok μίλησε με σκληρά λόγια κατά του πατέρα της, μιλώντας για ομοφοβία αλλά και δύσκολα παιδικά χρόνια. Στις δηλώσεις αυτές, ήρθε να απαντήσει η αδερφή της Χριστίνα μέσω ανάρτησης στα social media παίρνοντας τη θέση του πατέρα της και ξεκαθαρίζοντας πως η αδερφή της που ζει μόνιμα στο εξωτερικό έχει οικονομικό όφελος.

Να σημειώσουμε πως η Αφροδίτη Μπέου δεν έχει καμία επικοινωνία με τον πατέρα της, έχοντας πάρει το μέρος της μητέρα της, την οποία τα αδέρφια της έχουν πει πως τους εγκατέλειψε όταν ήταν μικρά, με τον Αχιλλέα Μπέο να είναι και πατέρας και μητέρα.

Η απάντηση της Αφροδίτης Μπέου στην αδερφή της

Μετά την ανάρτηση που έκανε η Χριστίνα Μπέου, η αδερφή της Αφροδίτη, απάντησε μέσω της εκπομπής Super Κατερίνα, σήμερα Πέμπτη 19/10.

«Δεν ήμασταν ποτέ όλοι μαζί. Ή ένας θα μιλούσε με τη μαμά ή ένας δε θα μιλούσε με τον μπαμπά.. Έχει γίνει πλέον ένα show και είναι πολύ άσχημο που έχουν βγει τα προσωπικά μας στη φόρα. Ο λόγος που βγήκα να μιλήσω, είναι η μαμά μου. Βγήκε η αδελφή μου και είπε κάποια πράγματα για να ρίξει στάχτη στη μητέρα μου και να μιλήσει υπέρ του πατέρα μου. Επειδή βγήκε ο πραγματικός του εαυτός εκείνη την ημέρα όταν βγήκε ώς δήμαρχος, βγήκαν οι αδελφές μου και είπαν αυτά που είπαν για να φτιάξει η εικόνα του. Η μητέρα μου είναι μια άγια γυναίκα και αν έκανε κάτι, το έκανε εξαιτίας του πατέρα μου. Τα αδέλφια μου βγαίνουν και λένε όσα λένε για να πάρουν την αγάπη από τον πατέρα μου» ανέφερε αρχικά η Αφροδίτη.

«Όταν ήμουν στην Ελλάδα και όσο ζούσα στην Ελλάδα, οικονομικά με συντηρούσε ο πατέρας μου, δεν έχω να κρύψω κάτι πάνω σε αυτό, δεν νιώθω άσχημα γι’ αυτό. Έφυγα και συντηρούμαι μόνη μου, εργάζομαι, είμαι καλά οικονομικά. Δεν έχω ανάγκη τον πατέρα μου. Η ανάγκη του νάρκισσου είναι να νιώθει ότι τον έχεις ανάγκη. Δε με βοηθάει και δε θέλω τη βοήθειά του. Ο κόσμος το βλέπει αν ο μπαμπάς μου είναι ομοφοβικός ή όχι. Το είπε ο ίδιος», είπε σε άλλο σημείο.

«Δε με πήρε τηλέφωνο. Δεν υπάρχει κάποιος συνδετικός κρίκος και δε θέλω κιόλας και αυτοί που το γνωρίζουν το σέβονται. Υπάρχει μεγάλη τοξικότητα και δε τη θέλω στη ζωή μου, αν με προσέγγιζε ο πατέρας μου και μου ζήταγε συγγνώμη, θα τον συγχωρούσα για το οτιδήποτε. Δε μπορεί ένα παιδί να χωνέψει το ότι ο γονιός του είτε είναι μάνα είτε είναι πατέρα, δεν το αγαπάει. Ακόμη και εγώ είναι δύσκολο να το χωνέψω. Έχω βρεθεί στη θέση των αδερφών μου.

Ξέρω τι πιστεύει πραγματικά η μεγάλη μου αδελφή. Τις χρησιμοποιεί, δε φταίνε αυτές. Θέλει να σε κάνει να νιώθεις ότι είσαι ένα τίποτα και μόνο αυτός μπορεί να σε βοηθήσει. Η μητέρα μου είναι ένας φοβερός άνθρωπος και είναι άδικο αυτό που περνάει. Όταν έφυγε, χάσαμε πολλά χρόνια από τη ζωή μας και νομίζαμε ότι εκείνη ευθύνεται αλλά όταν κατάλαβα της ζήτησα συγγνώμη. Ήταν πάντα δίπλα μου», εξομολογήθηκε. .