Αφέθηκε ελεύθερος ο Παναγιώτης Λιαδέλης μετά τον ξυλοδαρμό του 27χρονου

Ποιος είναι ο μόνος περιοριστικός όρος που επιβλήθηκε για τους έξι κατηγορούμενους

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Instagram: liadelispanagiotis
Instagram: liadelispanagiotis

Ήταν ξημερώματα Δευτέρας 16/10 όταν ο Παναγιώτης Λιαδέλης συνελήφθη μαζί με τον γιό του αλλά και έξι ακόμη άτομα μετά από άγριο ξύλο και πυροβολισμούς στο μπαρ του πρώην μπασκετμπολίστα στο κέντρο του Βόλου.

Αφορμή αποτέλεσε ένα περιστατικό διαπληκτισμού ανάμεσα σε θαμώνες του καταστήματος. Δύο άνδρες αλβανικής καταγωγής ήρθαν σε αντιπαράθεση με έναν άλλον θαμώνα του μαγαζιού αλλά και με έναν υπάλληλο και αποχώρησαν. Ωστόσο μετά από λίγο επέστρεψαν στο μπαρ και άρχισαν να πυροβολούν στον αέρα με όπλα κρότου.

Ακολούθησε άγριος ξυλοδαρμός από πέντε υπαλλήλους αλλά και από τον ίδιο τον Παναγιώτη Λιαδέλη, με αποτέλεσμα ο ένας από τους δύο άνδρες αλβανικής καταγωγής, να τραυματιστεί σοβαρά και να οδηγηθεί στο νοσοκομείο του Βόλου.

Αργότερα στο σημείο έφτασαν αστυνομικοί και συνέλαβαν τους 8 άνδρες οι οποίοι οδηγήθηκαν στον εισαγγελέα Βόλου για την απαγγελία των ποινικών διώξεων στο πλαίσιο της αυτόφωρης διαδικασίας.

Αφέθηκε ελεύθερος ο Παναγιώτης Λιαδέλης

Όπως έγινε γνωστό σήμερα Πέμπτη 19/10 με σύμφωνη γνώμη ανακριτή και εισαγγελέα ο Παναγιώτης Λιαδέλης αφέθηκε ελεύθερος.

Ο μόνος περιοριστικός όρος που επιβλήθηκε για τους έξι κατηγορούμενους, είναι να εμφανίζονται στο αστυνομικό τμήμα της περιοχής τους κάθε μήνα. Ανάμεσα στους κατηγορούμενους που αφέθηκαν ελεύθεροι ήταν και ένας καταδικασμένος για φόνο, το 2007, γράφει το protothema.gr.

Δείτε τι είπε η Σαμπρίνα για την σύλληψη του γιου της και του πρώην συντρόφου της!