Βασίλης Κούκουρας: «Έχω κάνει πράγματα που δεν ήθελα να κάνω...» - Γοητευτικός ακόμη και μετά από 23 χρόνια ο "Μάνθος Φουστάνος"

Η σπάνια συνέντευξη του

Ιωάννα Βουτσή
Youweekly Editor
Βασίλης Κούκουρας: «Έχω κάνει πράγματα που δεν ήθελα να κάνω...» - Γοητευτικός ακόμη και μετά από 23 χρόνια ο

Στην εκπομπή με τα τυχερά παιχνίδια που παρουσίαζε πριν από 9 χρόνια στον ΑΝΤ1 αλλά και στον ρόλο του στο "Κωνσταντίνου και Ελένης" αναφέρθηκε ο Βασίλης Κούκουρας, σε μία σπάνια συνέντευξη του, που έδωσε στην εκπομπή Στούντιο 4 στην ΕΡΤ.

Όλα όσα αποκάλυψε ο Βασίλης Κούκουρας

«Έχω κάνει πράγματα που δεν ήθελα να κάνω. Δεν θέλω να είμαι αχάριστος, υπήρχαν άνθρωποι που με βοήθησαν. Μετά το "Κωνσταντίνου και Ελένης" ασχολήθηκα με τις ασφάλειες. Κάποιες εκπομπές, για τις οποίες δέχθηκα αρνητική κριτική», είπε αρχικά ο Βασίλης Κούκουρας.

Δείτε επίσης: Καμία σχέση με την Ματίνα Μανταρινάκη από το Κωνσταντίνου και Ελένης - Αγνώριστη με γκρίζα μαλλιά σήμερα η Καλλιρόη Μυριάγκου

«Ήταν εκπομπή με τυχερά παιχνίδια στην τηλεόραση, πολύ νωρίς το πρωί. Το έκανα για μισό χρόνο, δέχθηκα αρνητικές κριτικές αλλά έβγαζα πολύ καλά λεφτά. Δεν θα το έκανα αν ήμουν κάπου πιο καλά, χωρίς να θέλω να το υποτιμήσω βέβαια. Ήταν όμως μία δουλειά» ανέφερε ο Βασίλης Κούκουρας.

Ο Βασίλης Κούκουρας μεταξύ άλλων για τον ρόλο του Μάνθου από το «Κωνσταντίνου και Ελένης» και το πως ήρθε στα στα χέρια του.

«Κι εγώ έμαθα ότι προοριζόταν ο ρόλος για τον Ρένο Χαραλαμπίδη όταν το είπε ο ίδιος. Ο Χάρης Ρώμας μου είχε προτείνει τον ρόλο αλλά δεν τα είχα βρει οικονομικά με το κανάλι. Προερχόμουν από δύο πολύ μεγάλες επιτυχίες του MEGA, τους Παράλληλους Δρόμους και το Εμείς κι Εμείς. Μετά έγιναν δεκτοί οι όροι μου κι έτσι γύρισα. Νομίζω ότι σε αυτό συνέβαλε και ο Χάρης. Δεν ήμουν υπερβολικός αλλά θεωρούσα ότι αξίζω αυτά τα λεφτά. Να μην υποτιμάμε τους εαυτούς μας. Θεωρώ ότι ήμουν πάρα πολύ τυχερός στην καριέρα μου, χωρίς να σημαίνει ότι δεν έχω τρέξει, δεν έχω περάσει από οντισιόν ή ότι δεν έχω μείνει άνεργος» καταλήγει.